Indija - potrošniška Koromandija

Ugodnosti za člane GZS


Popust za člane GZS

Dinamičen, stabilen, predvsem pa perspektiven trg prihodnosti. Tako bi lahko strnjeno opisali Indijo, deželo raznolikosti, ki jo na svojstven, a celovit način opisuje avtorica poslovnega priročnika Indija - potrošniška Koromandija, Nataša Turk.

Zanimiva, zlasti pa praktično uporabna publikacija na 120 straneh je nastala pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije, kjer (na Centru za konkurenčnost) avtorica že več kot desetletje deluje kot vodja področja za Azijo.

Priročnik bo zagotovo dobrodošla pridobitev za slovenska podjetja oziroma poslovneže, ki poleg osnovnih informacij o tem enormnem trgu iščejo tudi podatke o tem, kaj indijski trg dejansko potrebuje, išče, kje so njihove priložnosti, kako sploh vstopiti na trg, kakšni so poslovni običaji oziroma navade in podobno. Koristen pripomoček pa je lahko tudi tistim domačim podjetjem, ki že delujejo na indijskem trgu in iščejo aktualne poslovne informacije.

Avtorica Nataša Turk je precejšen del zapisov črpala iz lastnega preučevanja različnih aspektov indijskega življenja, zlasti pa poslovanja oziroma tamkajšnje poslovne kulture. Le-to je dodobra spoznala na potovanjih v to oddaljeno deželo, kjer se, kot pravi tudi slovenska ljudska pripovedka, cedita med in mleko.

Cena: 44,90 € (z DDV) za člane GZS oziroma 54,90 € (z DDV) za nečlane GZS.

Dodatne informacije in naročila:
GZS, Center za konkurenčnost
E: tajnistvoCK@gzs.si
T: 01/5898 164
F: 01/5898 100