Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Arhiv: Vprašalnik za člane ZPSD

Temeljni cilj ZPSD je ustvarjati čim bolj ugodno poslovno okolje za svoje člane. Poslovno storitvene dejavnosti, bolje rečeno: intelektualne poslovne storitve, ki so vaše polje delovanja, so po svoji naravi, izzivih, priložnostih in ovirah izjemno raznolike. Imamo sicer močan povezovalni element: ta, da smo vsi v službi svojih naročnikov predvsem s svojimi možgani, s svojim znanjem; dejstvo pa je, da so izzivi na področjih managerskega in podjetniškega svetovanja, raznih oblik usposabljanj, komunikacijskih svetovanj, tržne podpore, oglaševanja, raziskav trga in internega okolja, podpore prodaji, prevajanja, kadrovskega posredovanja in usposabljanja … precej različni, predvsem pa je lahko korist Zbornice za vsako od dejavnosti precej drugačna.

V Upravnem odboru, ki načrtuje in usmerja delovanje ZPSD želimo priti do detajlne slike potreb in pričakovanj naših članov, da bi potem lahko oblikovali čim bolj ustrezen  izbor aktivnosti. Zbornica ne razpolaga z obsežnimi finančnimi viri, vsi člani UO delujemo na prostovoljni osnovi, tako da je umno razporejanje moči še toliko pomembnejše.

Prosim vas, da odgovorite na nekaj preprostih vprašanj - neposredno v spletnem vprašalniku tu spodaj.Vprašalnik se nahaja tudi v priponki - če vam je tako izpolnjevanje ljubše - v tem primeru nam odgovore posredujte po pošti na naslov:

GZS – ZPSD
Dimičeva 13
1504 Ljubljana,
po e-pošti: zpsd@gzs.si ali po faksu na: 01 5898 100.

Hvala za sodelovanje!

Andrej Drapal
Predsednik ZPSD


Pripeti dokumenti

Fotogalerija