Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Arhiv: Konferenca: Projektno vodenje v praksi, 20. maj 2010

Vodenje projektov postaja vse bolj neobhoden del znanja in kompetenc ljudi na vodstvenih in tudi številnih drugih strokovnih delovnih mestih ne glede na področje, stroko, ali sektor zaposlitve. Vse, ki želite svoja znanja in veščine izpopolniti, poglobiti in nadgraditi, opozarjamo na konferenco Projektno vodenje v praksi, ki bo v Ljubljani 20. 5. 2010. Dogodek bo kombinacija informiranja, izobraževanja in razvoja kompetenc, prenosa praktičnih izkušenj in uporabnih pristopov, vključno z IT orodji, vse za učinkovitejšo uporabo projektnih znanj v praksi.

Uvodni govorec bo Ad van der Waal, CPM IPMA, izvršni podpredsednik ABN Amro Bank iz Nizozemske, s predavanjem v angleščini pod naslovom "Balanced Scorecard and Portfolio Project Management hand in hand", sicer pa bodo predavanja potekala v slovenščini v treh sekcijah (Management; proejktni tim; IT orodja in združenja za projektni management).

Na konferenci bodo s praktični primeri sodelovale tudi organizacije kot so: Trimo d.d., Hella Saturnus Slovenija, Skupina Energoplan, SID banka in druga.

Vse o programu in vsebini konference najdete na spletni strani.

Za naše člane velja po dogovoru z organizatorji precej znižana kotizacija 70 € + DDV.

Fotogalerija