Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Arhiv: 1. mednarodni forum management consultinga in festival znanja “Knowledge Market & New Business Models”, 11. oktober 2012

 

1. mednarodni forum management consultinga in festival znanja 

“Knowledge Market & New Business Models”
 “Trg znanja & novi poslovni modeli”

11. oktober 2012
Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana,
dvorana a

 



 

Za konkurenčnost organizacij v današnjem poslovnem okolju ne zadoščata več osredotočenost na ključne kompetence in optimiziranje virov, vse pomembnejša postajata razvoj in uvajanje avtentičnih, v sodelovanje usmerjenih poslovnih modelov, ki temeljijo na načelih povezovanja ter upoštevajo lokalne, regionalne in globalne vidike. O njih in še o marsičem s tem v zvezi bo govor na konferenci “Trg znanja & novi poslovni modeli” v okviru prvega mednarodnega foruma management consultinga in festivala znanja, ki prinaša predstavitev vrste primerov dobre prakse iz mednarodne zakladnice znanja in izkušenj, pa tudi soočenje stališč deležnikov na trgu znanja, ki v različnih vlogah (so)ustvarjalcev znanja, prenašalcev znanja in tudi uporabnikov znanja delujejo v poslovnem okolju. Obenem pa je dogodek namenjen tudi predstavitvi svetovalne dejavnosti v Sloveniji v luči 20-letnega delovanja Združenja za management consulting Slovenije in pogledov na izzive (po)jutrišnjega dne, ki jih bodo managerji in svetovalci soočili na popoldanski okrogli mizi.

PROGRAM
Program bo v dopoldanskem času potekal v angleščini brez prevajanja, popoldanski del pa bo v slovenščini (s prevajanjem v angleščino). Program je zato v celoti napisan v angleščini.

KOMU JE DOGODEK NAMENJEN
Dogodek je namenjen vsem deležnikom na trgu znanja – managementu v podjetjih, odločevalcem v podpornih institucijah, uporabnikom in strokovnjakom v poslovni, svetovalni, akademski sferi, svetovalcem, projektnim managerjem in drugim.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA
Število mest na njem pa je omejeno, zato pohitite s prijavo
Kotizacije za naše člane ni.


P O K R O V I T E L J I   D O G O D K A

e M e d i a   S P O N Z O R :LENS Living Lab®– International RTD Virtual Network 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija