Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Arhiv: 3. in zaključna podelitev Mavričnih pokalov zdravja z delavnico o notranji komunikaciji, GZS, 12. 9. 2016

Z veseljem ugotavljamo, da se skrb za zdravje in dobro počutje na delovnem mestu v našem okolju vse bolj širi in vse več je podjetij, kjer ta postaja stalna praksa. Tokrat bomo še tretjič podelili Mavrične pokale zdravja predstavnikom podjetij, v katerih smo prepoznali odlično prakso izvajanja aktivnosti na področju promocije zdravja na delovnem mestu. Nemalokrat so nas presenetili inovativni in obenem preprosti ukrepi, s katerimi je možno na enostaven in tudi stroškovno ugoden način prispevati in ohranjati zdravje in dobro počutje zaposlenih, od česar imajo koristi tako zaposleni kot delodajalci.

Ker gre obenem tudi za zaključno podelitev Mavričnih pokalov zdravja, bomo tokrat izmed vseh treh izvedenih natečajev nagradili tisto podjetje, ki je med predstavljenimi praksami na tem področju najbolj izstopalo in mu podelili Veliki Mavrični pokal zdravja v projektu Na mavrici zdravja 2015 do 2016 za odlično prakso na področju promocije zdravja na delovnem mestu.  

Primere dobrih praks na področju promocije zdravja na delovnem mestu iz kroga poslovno storitvenih dejavnosti želimo podeliti v širši krog. Tudi v podjetjih iz drugih panog obstajajo delovna mesta z enakimi značilnostmi kot v intelektualnih poslovnih storitvah, zato so izkušnje in praktični primeri dejansko koristni in jih je možno implementirati v zelo širok krog.

Podelitev Mavričnih pokalov zdravja smo povezali še z enim dogodkom, namenjenim promociji zdravja – z delavnico na temo notranje komunikacije. Namen delavnice, ki se prične ob 9. uri, je na preprost način izobraziti udeležence o pomenu emocionalnega načina življenja ter strokovno obrazložiti pomen notranje in zunanje komunikacije. Vodila jo bo Sanela Banović, dr. med., ki je na enem od naših prejšnjih dogodkih že navdušila naše udeležence.

Delavnica o notranji komunikaciji bo v

ponedeljek, 12. 9. 2016 od 9. do 12.30 ure, 

podelitev Mavričnih pokalov zdravja pa po zaključku delavnice na

GZS, dvorana A, Ljubljana.

Dodatne informacije so na voljo na tel. št.:  01 5898 252 in 01 5898 239.

Vljudno vabljeni, da se udeležite obeh delov dogodka, prosimo pa vas, da se zaradi lažje organizacije predhodno prijavite preko spletnega obrazca

Fotogalerija