Novice


Arhiv: Seminar Ponudniki v postopku javnega naročila po novem ZJN-3, GZS, 22. 11. 2016

 Posebna ponudba za člane Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti 

seminar
Ponudniki v postopku javnega naročila po novem ZJN-3
22. november 2016

Na seminarju se boste seznanili z najpomembnejšimi novostmi novega Zakona javnem naročanju, ki se nanašajo na ponudnike. Tako boste na seminarju izvedeli kako po novem ZJN-3 pripraviti dopustno ponudbo ter kako pripraviti partnersko ali podizvajalsko ponudbo.

KDAJ:22. november 2016, od 9.00 do 13.30 ure
KJE:GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C
KDO:Seminar je namenjen ponudnikom v postopkih javnega naročanja, še posebej pa vodjem projektnih pisarn, direktorjem in članom uprav, finančnikom ter strokovnjakom s posameznih področij javnega naročanja iz dejavnosti gradbeništva, informacijskih in telekomunikacijskih storitev, energetike, inženiringa, prevajalskih storitev in širšega storitvenega sektorja, živilske industrije in vsem drugim, ki nastopajo kot ponudniki pri dobavi blaga in storitev.

Kotizacija:
Cena seminarja je 80,00 EUR + DDV za člane GZS in 110,00 EUR + DDV za ostale. Ob prijavi dveh (2) ali več udeležencev iz istega podjetja, je drugi in vsak nadaljnji udeleženec iz istega podjetja upravičen do 50 % popusta na kotizacijo.

Člani ZPSDimate ob prijavi 30% popust. Ob prijavi navedite kodo za popust ČLAN ZPSD.

Več informacij, program in prijave.

Predavateljica:mag. Jana Habjan Piletič
Mag. Jana Habjan Piletič kot pravni specialist za področje javnega naročanja, koncesij in javno-zasebnega partnerstva deluje v okviru podjetja JHP projektne rešitve d.o.o. Praktične izkušnje nadgrajuje z vodenjem številnih postopkov javnih naročil, prav tako pa sodeluje z uglednimi podjetji, ki posle pridobivajo preko javnega naročanja. Predavateljstvo, ki ga redno izvaja že deseto leto, ji je v veliko veselje, saj na ta način lahko prispeva k širjenju znanja in dobrih praks. Usmerjena je v iskanje rešitev, izzivov pa se loteva zavzeto in strokovno.

Fotogalerija