Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Arhiv: Letna konferenca Združenja za management consulting Slovenije in Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti - GZS, 28. 11. 2017

Člane vabimo na naš osrednji dogodek,
Letno konferenco Združenja za management consulting Slovenije in Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti

ki bo v torek, 28. novembra 2017, v dvorani a / I. nadstropje
na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana 

Na dogodku gostimo predsednika Evropske zveze združenj za management consulting FEACO, ki bo predstavil, kako kaže dejavnosti svetovanja v Evropi, kakšni so trendi in kaj je/bo novega v okviru zveze FEACO v prihodnjih letih. Pogovor o aktualni temah bo tekel v okviru dveh modulov Izzivi sedanjega trenutka za prihodnost: digitalno, pametno, povezovalno, inovativno ter Quo vadis management consulting.

Kot podporniki pobude Slovenija bere, se bomo tudi aktivno pridružili kampanji s podpisom pristopne izjave. Ne le da v naših dejavnostih brez knjig ne gre – še posebej strokovnih. Polega tega pa najdemo v naših logih tudi avtorje, pisce in tudi prevajalce. Knjiga je pri nas – najsi bo v knjižni ali elektronski obliki – pogost vir znanja, pripomoček, predmet dela ali rezultat dela. Vseh naših piscev ne poznamo, prav pa je, da to storimo in jih predstavimo in ponudimo v branje. Ko malo pobrskamo po policah in predalih, najdemo marsikaj, kar je vredno ponuditi v branje tudi drugim. To bomo storili že na dogodku s postavitvijo »knjižnice« do tedaj zbranih knjig – strokovnih in drugih, med katerimi že imamo nekatera dela naših članov. Ostale avtorje pa vabimo, da v to zakladnico prispevajo izvod svoje knjige, ali pa posredujejo informacijo, kje je dosegljiva. V ta namen vas prosimo, da izpolnite kratko anketo, še posebej, če bi želeli na dogodku razstaviti kakšnega od svojih knjižnih del, ali pa le kakšno delo, ki ste ga prebirali v zadnjem času, priporočiti v branje tudi drugim.

Podelili bomo tudi nekaj priznanj – tokrat na področjih dela, ki po definiciji ne sodijo v management consulting, so pa tesno povezane z znanjem, razvojem proizvodov in storitev ter vzpostavljanjem celovitih rešitev za naročnike.

Vabilo s programom - v pdf.

Obvezna je prijava na dogodek - spletni obrazec za prijavo

Fotogalerija