Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice

Arhiv: Podatki o poslovanju svetovalnih podjetij za letno poročilo FEACO 2017-2018

Spoštovani članice, spoštovani člani!

V teku je priprava letnega poročila FEACO o stanju na trgu v dejavnosti management consultinga. Podlaga za kvalitetno oceno stanja so med drugim podatki iz javnih statističnih evidenc, velik del pa sloni na percepciji vas podjetij in svetovalcev.  Vaši odgovori so za nas zelo pomembi, saj le na ta način lahko oblikujemo pravo sliko o dogajanju in pričakovanjih na trgu management consultinga v Sloveniji, zato vas tudi letos prijazno vabimo k sodelovanju. Individualnih podatkov, zbranih s pomočjo vprašalnika (v wordovi ali pdf obliki) v prilogi, ne objavljamo ali kakorkoli drugače uporabljamo - služijo nam izključno za pripravo zbirnega/skupnega poroča. Slovensko letno poročilo bo vključeno v FEACO evropsko letno poročilo 2017-2018 in ga boste člani prejeli v elektronski obliki takoj po njegovi objavi.

Izpolnjene vprašalnike nam vrnite v našo strokovno službo najkasneje do srede, 5. septembra 2018, po navadni pošti na naslov GZS-ZPSD, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana ali po e-pošti na zpsd@gzs.si.  Na vašo željo vam vprašalnik pošljemo tudi po e-pošti.

Hvala za sodelovanje.

Pripete datoteke