Zbornica računovodskih servisov

Ugodnosti za člane ZRS:

 

Članom ZRS so na voljo naslednje ugodnosti:

Izobraževanje:

ZRS organizira izobraževalne in ostale dogodke samostojno ter v sodelovanju z območnimi zbornicami in samostojnimi regionalnimi zbornicami v sistemu GZS. Več tukaj.

Popusti za člane ZRS:

ZRS ponudi članom ZRS možnost nakupa literature in udeležbo na izobraževalnih dogodkih po ugodnejši ceni. Več tukaj.

Orodja po meri za računovodske servise

Publikacije:

Zavarovanje poklicne odgovornosti

Zbornica računovodskih servisov (ZRS) je v sodelovanju s KRIK AKSUM Zavarovalno posredniško družbo d.o.o. za člane ZRS sklenila Krovno pogodbo za zavarovanje oseb, premoženja in premoženjskih interesov članov ZRS z Zavarovalnico Triglav, d.d. in Zavarovalnico SAVA d.d. S to pogodbo so prvič do sedaj, jasno in pregledno določeni pogoji zavarovanja, ki so usklajeni s poslovnimi aktivnostmi članov ZRS. Več tukaj.

Zavarovanja pravne zaščite

ZRS je v sodelovanju s KRIK AKSUM Zavarovalno posredniško družbo d.o.o. in ARAG SE - zavarovalnico pravne zaščite podružnica v Ljubljani za člane ZRS oblikovala posebni zavarovalni program zavarovanja pravne zaščite (PZ) za člane ZRS. Več tukaj.

Svetovanje članom

Na podlagi vsakodnevnih potreb gospodarstva deluje je na GZS Infopika - svetovalni center GZS za mala in srednje velika podjetja
Vaša vprašanja, mnenja, predlogi, želje, pobude, ideje o aktivnostih ZRS, strokovni problematiki, izobraževanju lahko pošljete na ZRS.
Več tukaj.

Pismo članom ZRS

Člane ZRS preko elektronskih novic obveščamo o aktivnostih in o stanju projektov ZRS. Arhiv vseh Pisem članom ZRS tukaj.

Dostop do zaprtih spletnih strani ZRS

Na zaprtih straneh se nahajajo strokovne vsebine, do katerih lahko dostopajo samo člani ZRS z geslom. Več tukaj.

9 razlogov, zakaj postati član ZRS >>