Zbornica računovodskih servisov

Računovodski servis – partner vašega uspeha


Računovodski servis je vaš pomemben poslovni partner. Skrbi za urejenost vašega poslovanje in je hkrati vir znanja in izkušenj, s katerimi podprete svojo poslovno rast in razvoj. Ne zanemarite njegove vrednosti za vaše poslovanje. In prav zato se vam splača, da spoznate prednosti sodelovanja z računovodskimi servisi, ki so vključeni v Zbornico računovodskih servisov. Z enim od njih boste zagotovo stkali zaupanja vredno partnerstvo.

Izbirate računovodski servis - ne zaupajte vsaki lepi besedi

Večina podjetij se pri izbiri računovodskega servisa naslanja na priporočila prijateljev, poslovnih partnerjev ali znancev. Vendar so ta priporočila lahko tudi zavajajoča. Priporočeni ponudnik morda ne obvlada posebnosti vaše dejavnosti, ne zagotavlja želenega obsega in kakovosti storitev ali ne dosega drugih pričakovanj. V Registru članov Zbornice računovodskih servisov preverite, kateri so računovodski servisi v vaši bližini, katere storitve ponujajo in kakšne so njihove kompetence. Preberite si tudi brošuro ZRS »Kako izbrati kakovosten računovodski servis?«.

Zagotovite si največ za vaš denar

Precej podjetij dvomi v vrednost računovodske storitve, ker ji enostavno ne zaupajo oziroma se jim ne zdi dovolj strokovna ali kakovostna. Z izbiro računovodskih servisov, ki delujejo v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev si zagotovite, da boste dobili za svoj denar storitve, ki bodo vredne vašega vsakodnevnega truda. V kolikor se želite prepričati, ali sodelujete s kvalitetnim računovodskim servisom, si vzemite minutko časa za brošuro ZRS »Kdo pa vam vodi poslovne knjige?«. 

Želite zamenjati računovodski servis – ne pojdite z dežja pod kap

Ste med podjetij, ki so nezadovoljna s svojim računovodskim servisom, zaradi neprofesionalnega odnosa, strokovnih napak ali premajhne angažiranosti za delo v dobro vašega podjetja? Morda je vaše poslovanje samo preraslo zmožnosti dolgoletnega sodelovanja z računovodskim servisom in rabite dodatna znanja, na primer pri davčni optimizaciji, poslovnem načrtovanju ali kontrolingu. Pri zamenjavi računovodskega servisa vam bo v pomoč brošura ZRS »Kdaj in kako zamenjati izvajalca računovodskih storitev?« z uporabnimi nasveti in informacijami. 

Če imate problem, stopite v stik z nami 

Ne glede na to, ali imate pomisleke glede usposobljenosti računovodskega servisa, vas zanimajo standardi računovodskih storitev, se srečujete s pomembnimi poslovni izzivi in ali imate posebne zahteve glede kompetenc in znanj, nas povprašajte za nasvet.


Pišite nam na naslov zrs@gzs.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spremljajte nas na socialnih omrežjih: LinkedIn, Facebook.
Naše dejavnosti lahko spremljate tudi na koledarju dogodkov GZS.