Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: VABILO - Konferenca RENESANSA LESENE GRADNJE V SLOVENIJI

 

 

Uredništvo revije Varčna hiša…lesena & motažna & eko skupaj s Fakulteto za gradbeništvo, Univerza v Mariboru ter soorganizatorjema; Sekcijo slovenskih proizvajalcev lesenih montažnih stavb in GZS-Združenjem lesne in pohištvene industrije, organizira

konferenco o gradnji z lesom – gradnji montažnih, lesenih in ekoloških hiš – z nazivom

RENESANSA LESENE GRADNJE V SLOVENIJI

 

KJE: Fakulteta za gradbeništvo, UM, Smetanova 17, MARIBOR, dvorana Boruta Pečenka.

KDAJ: v četrtek, 20. novembra 2014 (od 17:00 do 20:30 ure)

Dogajanje na konferenci bo povezoval moderator, v odmoru bo v lobiju pred dvorano pogostitev. Vsi udeleženci bodo prejeli gratis izvod najnovejše revije Varčna hiša…lesena & motažna & eko, ki izide dan pred konferenco.

Konferenco bo spremljala RAZSTAVA FOTOGRAFIJ »INDIVIDUALNA VARČNA MONTAŽNA HIŠA IZ LESA« «, ki bo odprta istega dne v lobiju pred dvorano. Na ogled bodo referenčni objekti slovenskih graditeljev zgrajeni v sistemu lesene montažne gradnje.

Konferenca je odprta za širšo javnost (tako strokovno kot laično) – za vse, ki jih zanimajo najnovejši pristopi in trendi sodobne individualne montažne gradnje iz lesa vključno s pripadajočo sodobno tehnologijo hišnih komponent.

Prost vstop – POTREBNA JE PRIJAVA- prijavite se na spodnji povezavi:

http://www.mojahisa-mojdom.si/konferenca_prijava.html

Ob prijavi prejmete vstopnico s kodo s katero boste na dogodku prejeli gratis izvod najnovejše revije Varčna hiša…lesena & motažna & eko.

VABLJENI

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.