Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: mag. Andrej Mate, predsednik uprave INLES Ribnica d.d. med letošnjimi prejemniki nagrade GZS za gospodarske in podjetniške dosežke

Ljubljana, 3. marca 2011 – Gospodarska zbornica Slovenije je 43. podelila Nagrado GZS za gospodarske in podjetniške dosežke.  Med letošnjimi nagrajenci je tudi mag Andrej Mate, predsednik upravnega odbora INLES Ribnica d.d., član našega Združenja.

ČESTITAMO!


mag. Andrej Mate, predsednik upravnega odbora
INLES Ribnica d.d.

INLES je proizvajalec in izvoznik oken in vhodnih vrat z več kot 60-letno tradicijo na področju lesne predelave in nekajletno tradicijo pri izdelavi oken in vhodnih vrat iz drugih materialov. Družbo Inles vodi predsednik Upravnega odbora mag. Andrej Mate od leta 1998. Podjetje odlikujejo zelo dobri razvojni in izvozni rezultati kot so prihodki na zaposlenega in visok delež izvoza v prihodkih. Osnovna strategija v smeri visoke kakovosti po visokih cenah, prodaja pod lastnima blagovnima znamkama, razvejana zastopniška mreža, številni strateški partnerji in pospešena specializacija ob vlaganjih v sodobne tehnologije in nove investicije zagotavljajo razvoj družbe tudi v prihodnje. Izrazita razvojna naravnanost z letno posodobitvijo 20-30% proizvodne ponudbe je rezultat močnega lastnega razvojnega oddelka in sodelovanja s fakultetami. Družba namenja posebno pozornost odnosu do okolja tako s programi za izboljšanje energetske učinkovitosti samih proizvodov kot s programi za zmanjševanje emisij, kjer pripravlja redna letnaporočila. Vpetost in podpora lokalnemu družbenemu okolju kažejo številne donacije in sponzorstva lokalnim kulturnim in izobraževalnim prireditvam ter športnim klubom. Družbo odlikuje tudi izjemno kakovostna predstavitev podjetja in proizvodov na spletnih straneh s številnimi uporabnimi informacijami.

 

Letošnji nagrajenci

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.