Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: Poslovna delegacija lesarjev v Srbijo, Beograd-Ivanjica, 19.-21.05.2011

 

                        

 

Med 19. in 21. majem 2011 bo potekala izhodna poslovna delegacija slovenskih lesarjev v Srbijo.

Od lanskega poletja poteka bilateralni projekt z srbskimi partnerji z namenom spodbujanja poslovnega sodelovanja ter razvoja kooperacij z vidikom izkoriščanja prostocarinskih sporazumov, katere ima R Srbija sklenjene z Rusijo, Turčijo in Belorusijo. V tem kontekstu smo do sedaj izvedli tri B2B poslovna srečanja med srbskimi in slovenskimi podjetji z okrog 130 udeleženci. Projekt izvajajo GZS-Združenje lesne in pohištvene industrije ter Lesarskega grozda v sodelovanju z GZS-Centrom za konkurenčnost ter JAPTI.

Majska delagacija lesarjev v Srbijo je predvidoma letošnja zadnja v tej seriji medsebojnih srečanj s srbskimi podjetji in bo organizirana v okviru Sabora drvoprerađivača Srbije. Sabora se bo predvidoma udeležilo okrog 100-200 srbskih, hrvaških in bosanskih lesnopredelovalnih podjetij, na plenarnem delu pa bo predstavljena vrsta koristnih prispevkov o stanju/trendih na srbskem trgu ter možnostih skupnega nastopa na tretjih trgih.

Vabimo vas, da se poslovne delegacije udeležite in vaš interes potrdite z natančno izpolnjeno prijavnico (v prilogi) , katero vrnite najkasneje do 18. maja 2011 na e-naslov lesarstvo@gzs.si ali po faksu 01 5898 100. Dodatne informacije posreduje Bernard Likar, Združenje lesne in pohištvene industrije, T: 041 354131, lesarstvo@gzs.si.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.