Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: Letošnji dogodki za internacionalizacijo

Spoštovani

 GZS-Združenje lesne in pohištvene industrije letos pripravlja več dogodkov v podporo večanju prodaje lesnopredelovalnih podjetij na tujih trgih:

 ---

AVSTRIJA

Skupaj z GZS- Centrom za konkurenčnost organiziramo gospodarsko delegacijo lesarjev v Celovec, ki bo 26. avgusta 2010. Več o dogodku si lahko preberete na: /skupne_naloge/49983?pt=2610 
 
Gospodarska delegacija je namenjena lesnopredelovalni industriji in vključuje ogled sejma »Klagenfurter Holzmesse« in individualna srečanja s predstavniki avstrijskih podjetij na samem sejmišču.  Udeležba je za vas brezplačna. Potne stroške krijete sami.
 
Vaše prijavnice pošljite na naslov masa.repez@gzs.si

Kot priprava na gospodarsko delegacijo, bo organiziran poseben pripravljani seminar na GZS, 23. avgusta 2010. Več o tem dogodku na: /skupne_naloge/49981
 

 ---

SRBIJA


Skupaj z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organiziramo skupinski sejemski nastop na Beograjskem pohištvenem sejmu 2010 od 15. - 21. novembra v Beogradu, Srbija.

JAPTI zagotavlja kritje stroška najema neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 20.000 EUR. Strošek prevoza esponatov in postavitev rastavnega prostora ter obveznih dodatnih stroškov (prijava in vpis v sejemski katalog) krijejo podjetja sama.

Prijave  se sprejemajo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma najkasneje do 24. septembra 2010.  Vabilo in prijavnica sta dosegljivi preko spletne strani GZS (/44451 ) in JAPTI  (http://www.japti.si/index.php?t=Event&id=184&l=sl  ).

Za dodatne informacije pokličite g.Matjaža Rovana na tel: 01 5309 828, email: matjaz.rovan@japti.si .

 ---

JAPTI je najavil izvedbo vhodne poslovne delegacije srbskih lesnopredelovalnih podjetij 20. in 21.9.2010 v Ljubljani na GZS. B2B bo izveden v sodelovnanju GZS-ZLPI. V

kolikor ste zainteresirani lahko vaš preliminarni interes pošljete na lesarstvo@gzs.si . Uradna objava dogodka bo v kratkem.

---

Poleg sejemskega nastopa pripravljamo skupaj s GZS-CK, JAPTI in srbskimi partnerji tudi B2B matchmaking dogodek med 15. in  21. novembrom v okviru Sajma nameštaja Beograd.

Podrobnosti se še uskajuje, vaše preliminarne (neobvezne) prijave za B2B dogodek pa nam lahko sporočite na lesarstvo@gzs.si .

 ---

  RUSIJA


Skupaj za GZS-Centrom za konkurenčnost načrtujemo organizacijo sektorske izhodne poslovne delegacije v Rusijo, v okviru sejma MEBEL 2010, Moskva, ki bo letos med 22. in 26. novembrom.

Osnovni namen dogodka je navezovanje novih poslovnih stikov z ruskimi podjetji in organizacijami s področja lesarskih dejavnosti ter trgovine z lesnimi izdelki in materialom. Podoben (uspešen) dogodek je bil letos že organiziran v sklopu mešane poslovne delegacije v okviru sejma MOSBUILD.

Obstaja možnost, da bi se delegacije udeležil vidnejši politik. Usklajevanja še potekajo. Ravno tako delujemo v to smer, da bi poleg Moskve v program vključili še Snkt. Petersburg.

Dokončna odločitev o izvedbi delegacije je odvisna predvsem od vašega interesa, zato vas naprošamo, da nam čim prej s povratnim e-mailom sporočite vaš interes. Dobrodošli so tudi vaši predlogi glede tega dogodka.

Preliminarne prijave zbiramo na lesarstvo@gzs.si 
 

---

Lep pozdrav

Bernard Likar

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.