Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: VABILO - Informativna delavnica za razpisa KNLB in DOLB, 12.1.2010, Brdu pri Kranju

Ministrstvo za gospodarstvo, kot novo posredniško telo, vodi v okviru Operativnega programa razvoja okoljske in prometne infrastrukture za obdobje 2007 – 2013, razvojne prioritete Trajnostna raba energije, prednostne usmeritve Inovativni ukrepi za lokalno energetsko oskrbo, dejavnosti v okviru naslednjih javnih razpisov, ki ju je Ministrstvo za okolje in prostor objavilo 15.05.2009 v Uradnem listu RS, št. 36/09:

1. Javni razpis za sofinanciranje daljinskega ogrevanja na lesno biomaso za leta 2009, 2010 in 2011 – DOLB 1 in

2. Javni razpis za sofinanciranje individualnih sistemov ogrevanja na lesno biomaso za leti 2009 in 2010 – KNLB 1

Z namenom, da bi nove potencialne ponudnike seznanili z možnostmi, ki jih ponujata oba razpisa in olajšali potek prijav, sta se Ministrstvo za gospodarstvo in Služba vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko (SVLR), odločila organizirati drugo informativno delavnico.

Delavnica bo potekala dne 12.01. 2010, s pričetkom ob 9.30,  v prostorih Hotela Kokra na Brdu pri Kranju.

Na delavnico so vabljene gospodarske družbe, samostojni podjetniki in druge pravne osebe zasebnega prava, ki načrtujejo investicije na področju energetske izrabe lesne biomase.


PRIJAVE
Udeležba na delavnici je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava na elektronski naslov tomaz.svensek@gov.si ali po telefaksu (01/400 33 99) z navedbo imena udeleženca in naslova firme ter elektronskega naslova.

Morebitna vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo lahko pošljete na elektronski naslov:
jani.turk@gov.si; lojze.subic@gov.si.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.