Novice


Arhiv: Povabilo članom GZS za predlaganje kandidatov za volitve organov GZS

Povabilo članom GZS za predlaganje kandidatov za volitve organov GZS.

Arhiv: Ob 5-letnici Akademije gradbenih investicij o pomenu kadrov

»Akademija je od nastanka opravila eno ključnih vlog na področju investicij v infrastrukturo in v prihodnje bo njena vloga še bolj pomembna z vidika obveznosti, ki jih imamo na področju zelenega prehoda,« je ocenil minister za infrastrukturo Bojan Kumer, ki je bil osrednji govornik na slovesnosti ob petletnici delovanja Akademije gradbenih investicij (AGI). Ustanovljena je bila kot 50-urna šola v okviru GZS in je namenjena strokovnjakom, ki vodijo ali sodelujejo v investicijskem procesu. 160 dobitnikov certifikata je v okviru izobraževanja razvilo kompetence in se seznanilo s primeri dobrih praks.

Združenje za svetovalni inženiring na strokovnem posvetu o prihodnosti investicij, kadrovskih problematikah in gradbeni zakonodaji

Združenje za svetovalni inženiring v okviru Gospodarske zbornice Slovenije je 13. maja 2022 organiziralo strokovni posvet na temo prihodnosti investicij in svetovalnega inženiringa v investicijskem procesu. Osrednja tema je potekala o novostih digitalizacije, kako bo z njo v prihodnosti, o kadrovskih problematikah in gradbeni zakonodaji.

Arhiv: 10. seja strateškega sveta za investicije in gradbeništvo SSIG

Poudarki 10. seje STRATEŠKEGA SVETA O INVESTICIJAH IN GRADBENIŠTVU, ki je potekala 6. oktobra 2021 na GZS Ljubljana.

Arhiv: ZAKLJUČKI POSVETA Komunalne čistilne naprave (KČN) do 2.000 PE

Združenje za svetovalni inženiring (ZSI) pri GZS je v sodelovanju z ARSO prvič organiziralo strokovni posvet na temo Komunalnih čistilnih naprav (KČN) do 2.000 PE.

Arhiv: Predstavitev osnutka Dolgoročne podnebne strategije Slovenije do leta 2050

Kakšni strateški sektorski cilji so predvideni bo predstavil mag. Andrej Vizjak, minister za okolje in prostor, s sodelavci. Vljudno vabljeni na dogodek, ki bo potekal preko spletne platforme v petek, 25. septembra od 13. do 15. ure.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.