Novice


Arhiv: Strokovni posvet na temo Komunalnih čistilnih naprav (KČN) do 2.000 PE - DOGODEK JE PRESTAVLJEN

Pri izdelavi okoljevarstvenih dovoljenj za komunalne čistilne naprave se ARSO pri komunikaciji s projektanti, ki za ta dovoljenja zaprosijo, sooča z raznimi izzivi, kot so nedorečeno izrazoslovje, izbira ustreznih tehnologij čiščenja glede na lokacijo naprav, urejanje ponikovalnih objektov kadar gre za posredno odvajanje odpadnih vod in splošnim razumevanjem tematike vseh v proces udeleženih deležnikov.

AKADEMIJA GRADBENIH INVESTICIJ PODELILA CERTIFIKATE

V ponedeljek, 9.12.2019 smo na GZS podelili certifikate Gradbenih investicij 38 posameznikom, ki so obiskovali akademijo na dveh izvedbah v letu 2019.

Arhiv: Zaključki 3. strokovnega posveta

Združenje za svetovalni inženiring (ZSI) pri GZS je po posvetih v letu 2015 in 2017, dne 25. oktobra 2019 pripravilo tretji strokovni posvet. Na strokovnem posvetu je bilo poleg devetih predstavljenih strokovnih prispevkov, izvedena tudi okrogla miza.

Arhiv: Vabilo na predstavitev nove gradbene zakonodaje

Predstavitev Zakona o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbenega zakona (GZ) in Zakona o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID).

Arhiv: Druga strateška konferenca za trajnostno gradbeništvo

Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala pri GZS Vas vabi na Drugo strateško konferenco za trajnostno gradbeništvo, ki bo potekala pod pokroviteljstvom Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, v torek, 24. oktobra 2017, od 9.00 do 13.30 ure, dvorana A / I. nadstropje, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: Predstavitve iz 2. strokovnega posveta Svetovalni inženiring in njegova vloga v investicijskem procesu, 26.1.2017

Objavljamo prezentacije predavateljev iz 2. strokovnega posveta Svetovalni inženiring in njegova vloga v investicijskem procesu, 26.1.2017.

Arhiv: SMERNICE ZA JAVNO NAROČANJE ARHITEKTURNIH IN INŽENIRSKIH STORITEV

SPOROČILO MEDIJEM

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.