Novice


Arhiv: Vabilo na predstavitev nove gradbene zakonodaje

Predstavitev Zakona o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbenega zakona (GZ) in Zakona o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID).

Arhiv: Druga strateška konferenca za trajnostno gradbeništvo

Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala pri GZS Vas vabi na Drugo strateško konferenco za trajnostno gradbeništvo, ki bo potekala pod pokroviteljstvom Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, v torek, 24. oktobra 2017, od 9.00 do 13.30 ure, dvorana A / I. nadstropje, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: Predstavitve iz 2. strokovnega posveta Svetovalni inženiring in njegova vloga v investicijskem procesu, 26.1.2017

Objavljamo prezentacije predavateljev iz 2. strokovnega posveta Svetovalni inženiring in njegova vloga v investicijskem procesu, 26.1.2017.

Arhiv: SMERNICE ZA JAVNO NAROČANJE ARHITEKTURNIH IN INŽENIRSKIH STORITEV

SPOROČILO MEDIJEM

Arhiv: Na mavrici zdravja - projekt promocije zdravja na delovnem mestu za storitvene dejavnosti

Združenja storitvenih dejavnosti na GZS izvajamo projekt promocije zdravja na delovnem mestu z imenom Na Mavrici zdravja, ki ga v letu 2015 in 2016 sofinancira ZZZS. Namen projekta je spodbuditi zavedanje vodstev in zaposlenih v podjetjih o pomenu in pozitivnih rezultatih skrbi za zdravje ljudi tudi na delovnem mestu ter spodbujanje izmenjave dobrih praks med podjetji v storitvenih dejavnostih.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.