Zapri

Novice


Arhiv: Praktična uporaba davčnih novosti v letu 2013 za samostojne podjetnike in male družbe

Januar prinaša spremembe na področju Zakona o dohodnini in Zakona o davku od dohodkov pravnih oseb. Kakšne so te spremembe, kako naj ravnajo fizične osebe, ki opravljajo dejavnost (samostojni podjetniki in zasebniki) in kakšen je optimalen načine obdavčitve malih gospodarskih družb?

Hkrati je pomembno poznati tudi spremembe pri vodenju poslovnih knjig in davčnem poročanju. Vse več je tudi večjih družb, ki razmišlja, da bi nekateri dosedanji zaposlenci postali samostojni podjetniki in zaračunavali svoje storitve. Ali obstajajo kakšna tveganja pri takšni odločitvi?

Decembra 2012 je bil sprejet tudi popolnoma nov ZPIZ-2, ki prinaša pomembne spremembe pri obračunavanju prispevkov in določanju zavarovalnih podlag.

Želite biti seznanjeni z aktualnostmi in novostmi s področja davkov in prispevkov ter osvežiti znanje?

Pridružite se nam na delavnici v torek, 19. februarja 2013, med 9.00 in 11.00 uro na GZS-Zbornici osrednjeslovenske regije. (predavanje bo v dvorani B v I. nadstropju stavbe GZS, na Dimičevi 13, Ljubljana)

Delavnico bo vodil mag. Dejan Petkovič, davčni svetovalec, in predavatelj na Visoki šoli za računovodstvo, ki bo odgovarjal tudi na vaša predhodno zastavljena vprašanja (izpolnite prijavnico).

Program delavnice:

  • Obdavčitev z normiranimi stroškiv letu 2013 – vse značilnosti, prednosti, slabosti za s.p. in d.o.o.
  • Normiranci in vodenje poslovnih knjig – s.p. in družbe ( d.o.o.)
  • Še potrebujemo računovodenje ?
  • Posebnosti pri prispevkih po ZPIZ-2 – novosti pri različnih zavarovalnih podlagah in osnovah
  • Razprava

Kotizacija:

  • za člane GZS-Zbornice osrednjeslovenske regije 30,00€/udeleženca + DDV
  • za ostale udeležence 60,00 €/udeleženca + DDV

Udeležba na delavnici je zaradi prostorskih in delovnih pogojev omejena na 20 udeležencev, zato vas prosimo, da se prijavite najkasneje do petka, 15.02.2013, na fax 431-30-40 ali na mail: MOJCA.PAVLIC@GZS.SI. Kotizacije zaradi neudeležbe ne vračamo.

Potrditev o udeležbi boste prejeli po elektronski pošti ali po fax-u do ponedeljka, 18.02.2013.

Prosimo, da kotizacijo nakažete pred začetkom seminarja na poslovni račun številka 02924-0017841495 pri Novi LB d.d., sklic 3050-vaša matična številka podjetja. Kopijo potrdila o plačani kotizaciji prinesite s seboj ali pošljite po fax-u.

Dodatne informacije: GZS ZOR Ljubljana, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana, tel.01/5898-174.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.