Novice


Arhiv: Objava razpisa za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam na območju GZS Zbornice osrednjeslovenske regije za leto 2016

Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica osrednjeslovenske regije v partnerstvu z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter s SPIRIT, Javno agencijo, nadaljuje s projektom Podelitve priznanj in diplom inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Arhiv: Sekcija za upravljanje in razvoj v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih (SURKUS)

Na ustanovnem zboru Sekcije za upravljanje in razvoj v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih (SURKUS) 22.3.2016 so predstavniki podjetij, organizacij in posamezniki s področja upravljanja in razvoja kulturnih in ustvarjalnih sektorjev podpisali MEMORANDUM O USTANOVITVI SEKCIJE. Ta deluje pod okriljem GZS - Zbornice osrednjeslovenske regije – Ljubljana, njeno delovanje pa je natančneje določeno v Pravilniku sekcije.

Arhiv: Ustanovni občni zbor Sekcije za upravljanje in razvoj kulturnih in kreativnih industrij SURKI

Ustanovni občni zbor Sekcije za upravljanje in razvoj kulturnih in kreativnih industrij SURKI bo 22.marca 2016 ob 13.30 uri v Poslovni oazi GZS, Dimičeva 13, 7. nadstropje.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.