Novice


Dodatni termini brezplačnih diagnostičnih testiranj za oceno telesne zmogljivosti vodij in zaposlenih v zagonskih in MSP podjetjih

Zagonska in inovativna MSP podjetja, v sodelovanju s Fakulteto za šport ponovno vabimo na brezplačna diagnostična testiranja telesne zmogljivosti z ovrednotenjem zdravstvenega tveganja in nasveti za odpravo pomanjkljivosti.

Zlata Gazela savinjskemu podjetju Pišek – Vitli Krpan, srebrna podjetju Etrel iz osrednjeslovenske regije!

Slovenska gazela je izbor najboljših najhitreje rastočih podjetij, ki poteka od leta 2001.

Obisk slovenskih podjetnic na avstrijskem Koroškem

Gospodarska zbornica Slovenije, v okviru projekta SPOT svetovanje, Zbornica osrednjeslovenske regije in Skupnost slovenskih podjetnic so 14. oktobra 2022 organizirale delegacijo na Avstrijsko Koroško, kjer so podjetnice in podjetnice začetnice nabirale znanje o tem, kako s čezmejnim povezovanjem priti do novih poslovnih priložnosti.

Arhiv: OPTIUS HR strokovni dogodek: Gospodarstvo se ohlaja. Kako komunicirati v primeru odpuščanj?

Vabljeni, 7. 10. 2022 v Ljubljani, na Optius HR strokovni dogodek: Gospodarstvo se ohlaja. Kako komunicirati v primeru odpuščanj?

Brezplačna diagnostična testiranja za oceno telesne zmogljivosti vodij in zaposlenih v zagonskih in MSP podjetjih

Če ste zagonsko oziroma inovativno MSP podjetje, v sodelovanju s Fakulteto za šport vabimo vse vaše zaposlene na brezplačna diagnostična testiranja telesne zmogljivosti z ovrednotenjem zdravstvenega tveganja in nasveti za odpravo pomanjkljivosti.

VAROVANJE ZDRAVJA PRI DELU IN SPODBUJANJE ZDRAVEGA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA ZAPOSLENIH, NUJA SODOBNEGA, POST-COVID SVETA

Na strokovnem srečanju medicinskih, kinezioloških in ekonomskih strokovnjakov predstavljena najnovejša znanstvena dognanja sodobne medicine o pomenu gibalne dejavnosti na zdravje v obdobju, ki ga je zaznamovala pandemija COVID-19 in njegove posledice na zdravje in delo

Arhiv: Strokovni posvet z medicinskimi, kineziološkimi in ekonomskimi strokovnjaki ter brezplačno diagnostično testiranje v vašem podjetju

Strokovni posvet na temo nujnosti izvajanja preventivnih programov varovanja zdravja pri delu in spodbujanja zdravega življenjskega sloga zaposlenih ter brezplačno testiranje v vašem podjetju

Arhiv: Gazela osrednjeslovenske regije 2022 je podjetje Etrel

8. septembra je na prvem regijskem dogodku letošnjega izbora Gazela, bilo podeljeno priznanje Gazela osrednjeslovenske regije 2022 podjetju Etrel d.o.o.

Arhiv: Poslovna Konferenca Nemški Forum 2022

Poslovna konferenca z uglednimi nemškimi in slovenskimi strokovnjaki ter možnostjo individualnega svetovanja pri vstopu na nemški trg.

Prihaja nova gospodarska mreža Alpe Adria Connect

Utrinki iz dogodka

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.