Novice


SREČANJE SLOVENSKIH PODJETNIC

Utrinki z dogodka

Podelitev priznanj najboljšim inovacijam osrednjeslovenske regije 2022

Podelitev priznanj najboljšim inovacijam osrednjeslovenske regije 2022

Arhiv: Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2021

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije (MDDSZ) je objavilo Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2021. Prejemniku letne nagrade se bo podelila listina, s katero pridobi pravico do uporabe promocijskega logotipa »INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE«

Arhiv: Razpis za inovacije GZS Zbornice osrednjeslovenske regije 2022 - podaljšani rok oddaje do 8. aprila 2022

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Arhiv: Replika s pojasnitvijo GZS ZISS - Studio ob 17/Radio Slovenija

Replika, da ne bo narobe razumljeno. GZS Zbornica industrije sejmov in srečanj komentiramo izjave predstavnika Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, podane v okviru Studia ob 17, z dne 21.12.2021 na Radiu Slovenija.

Arhiv: Brezplačna podjetniška akademija

BoxSpring postelje, ročno izdelane v Sloveniji

BoxSpring postelje so produkt podjetja Maremico d.o.o., ki v je bilo ustanovljeno v Sloveniji že leta 1994. Podjetje je ponosno na tradicijo pa vendar ohranja korak pred konkurenco. Tako je tudi postelja BoxSpring plod izkušenj, a popolnoma prilagojena vsakemu posamezniku in njegovim željam ter potrebam.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.