Novice


Arhiv: Možnost odziva na Zakon o evidencah

Zaradi številnih pripomb iz vrst delodajalskih organizacij pa tudi podjetij, je ministrstvo za delo odprlo poseben e-poštni nabiralnik, kjer bodo zbirali pripombe in odzive na zakon.

Arhiv: Finančnih pet: Investicije, nepovratni viri, likvidnost in naložbe

Na edinstvenem dogodku “Finančnih pet” so predstavniki partnerskih institucij -Gospodarska zbornica Slovenije - Zbornica osrednjeslovenske regije , Borza terjatev, Slovenski podjetniški sklad, SID banka in Elementum - 21. 11. 2023 razkrili aktualne finančne spodbude in instrumente za uspešno poslovanje podjetij. Investicije, nepovratni viri, likvidnost, naložbe, neposredno financiranje, finančne spodbude in plemenite kovine so teme, ki jih je moderiral glavni analitik GZS, Bojan Ivanc.

Arhiv: Migracije v Evropi lahko predstavljajo priložnost za reševanje pomanjkanja kadrov

Slovenska filantropija je sodelovanju z UNHCR in GZS, Zbornico za osrednjeslovensko regijo, pripravila mednarodno konferenco »Vključevanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva na trg dela: priložnosti in sistemske rešitve«. Udeleženci panelov so spregovorili tudi o strategiji vključevanja tujcev, ki jo je 9. 11. 2023 sprejela vlada.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.