Zapri

Novice


Arhiv: Razpis za mladino in študente - "I3 ideja, invencija, inovacija«

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana vabi mlade in kreativne posameznike ali skupine, da predstavijo svoje zamisli ali rešitve na razpisu »I3 ideja, invencija, inovacija«. Vaše zamisli bodo izbirali strokovnjaki s področja znanosti, družboslovja in gospodarstva ter najbolj izvirne in zanimive predstavili na razstavi IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 24. in 25. maja 2012, kjer bodo podeljene tudi nagrade in priznanja.

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana že peto leto zapored organizira razstavo IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA. Vsako leto povabi k sodelovanju tudi mlade ustvarjalce z različnih področij (arhitektura, strojništvo, elektronika, elektrotehnika in računalništvo, družbene vede in čista znanost). Letos bodo pri organizaciji razstave in forumskega dela programa sodelovali Mladi projektni managerji (MPM LJ) pri Slovenskem združenju za projektni management, ki so v preteklosti pripravili že več zanimivih in koristnih dogodkov za študente (izobraževanja, konference …). V času dogodka IZZIVI GOSPO-DARSKEGA RAZVOJA tako pripravljajo razpis, ki bo Vam, mladim in kreativnim ponudil priložnost, da se s svojimi odličnimi in inovativnimi idejami predstavite slovenski gospodarski javnosti, se na Gospodarskem razstavišču srečate s podjetniki in inovatorji, to pa je priložnost, ki je lahko izjemnega pomena za Vaše prihodnje projekte.

Vabimo Vas, da se najkasneje do 23. aprila 2012 prijavite na razpis »I3 ideja, invencija, inovacija«. Prijavijo se lahko študentska/mladinska društva ali mladi posamezniki (stari največ 27 let) s svojimi inovativnimi idejami, vendar lahko vsako formalno/neformalno društvo ali posameznik kot nosilec pošlje le eno prijavo, lahko pa sodeluje kot soavtor pri največ treh prijavah. Prijavite lahko zamisel za nov izdelek, postopek ali storitev, bistveno izboljšan izdelek, postopek ali storitev, ki rešuje določen problem v okolju (družbeno, gospodarsko, kulturno, naravno, ...) ali kakšno drugo inovativno in kreativno zamisel. Med vsemi pravočasno in pravilno prijavljenimi idejami bodo v okviru foruma mladih talentov ocenjene in izbrane najbolj inovativne ideje oz. projekti med mladimi. Prijavnico, ki jo najdete v priponki, pošljite na elektronski naslov mojca.pavlic@gzs.si s pripisom »I3 ideja, invencija, inovacija«.

V kolikor smo pritegnili Vašo pozornost in zanimanje, Vas vljudno vabimo, da se prijavite na razpis. Morebitne dodatne informacije so Vam na voljo na spletni strani: www.ozljubljana.si ali preko elektronskega naslova i3@mpm.si.

Sekcija Mladih projektnih managerjev

GZS Zbornica osrednjeslovenske  regije Ljubljana


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.