Zapri

Novice


Arhiv: Kongres in sejem WATEC Tel-Aviv, Izrael, 14.-17.11.2011

PRELIMINARNO VABILO

K UDELEŽBI NA KONGRESU IN SEJMU WATEC IZRAEL

Tel-Aviv; 14. - 17. november 2011

Izrael se je kot država z redkimi vodnimi viri razvil v enega vodilnih centrov v svetu za izdelavo tehnologij upravljanja z vodo in vodnimi viri.

Slovensko izraelski poslovni klub pri GZS – Območni zbornici Ljubljana organizira skupinsko udeležbo podjetij na kongresu in sejmu WATEC, ki bo v Tel Avivu (Izrael) med 14. in 17. novembrom 2011.Sejem WATEC je eden najpomembnejših in največjih sejmov za področje tehnologij voda, obnovljivih virov energij in okoljevarstvenih tehnologij. Dogodek bo tudi priložnost za B to B pogovore s podjetji, na sejmu ter za srečanje s člani Izraelsko-slovenske gospodarske zbornicev Tel Avivu.

Uradna stran sejma: http://www.watec-israel.com/index.php?language=eng

Dodatna ponudba:

Možnost obiska in predstavitev referenčnega podjetja,(Predviden ogled podjetjaPalgey Maim - čistilne naprave in celotni integrirani sistem za reciklažo vode ali obisk podjetja Mekorot – izraelskega nacionalnega distributerja vode.), obisk in ogled Jeruzalema itd.

STROŠKI

Okvirni stroški potovanja in namestitve znašajo1480 €(DDV je vključen v ceno) in vključujejo: letalski prevoz in takse, 3 nočitve z zajtrkom, transferji, morebitni obisk Jeruzalema).

Kotizacija za sejem in konferenco cca. 220 € oz.295 $ (po današnji valuti za am. $)

-vključuje vstopnine na sejmu, 1 kosilo, B2B srečanja, materiale na konferenci.

Skupna okvirna cena udeležbe brez zavarovanja znaša cca 1.700 EUR.

Drugi stroški

Zavarovanje za primer odpovedi iz poslovnih razlogov (66,13 €) ali celotnega zavarovanja v primeru odpovedi iz poslovnih razlogov (vključno s kotizacijo) (76,68 €),ki omogočamožnost povračila že plačanih zneskov v primeru odpovedi.

Pridržujemo si pravico do spremembe cene aranžmaja ali odpovedi glede na število udeležencev (minimum 10 udeležencev) in ali občutne spremembe tečaja ameriškega dolarja.

Vabimo vas, da svojo udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico na e-pošto: Mojca.Pavlic@gzs.si oziroma na telefax št. 01 4313040.

Ker moramo najkasneje do 26. 10. 2011 potrditi in plačati število mest v letalu, prosimo za čimprejšnjo prijavo zaradi izstavitve predračuna in priprave podatkov za B to B srečanja.

PRELIMINARNI PROGRAM OBISKA IN PRIJAVNICA STA NA VOLJO V PRILOGI.

Za dodatne informacije:030-315535 (Maja)


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.