Zapri

Novice


Arhiv: Regijsko srečanje žensk v Zagorju

Če sodite med aktivne, prepričane vase, zavzete za prihodnost, odgovorne do narave, zaljubljene v srečo, ste zveste prijateljice in lojalne partnerice, se nam pridružite na srečanju žensk Zasavja

v torek, 19. januarja 2016 ob 13.uri, v prostorih RCR d.o.o. Zagorje ob Savi, Podvine 36

 

Ste se kdaj vprašale, kako usklajevati družinske obveznosti in svojo poklicno kariero? Vas skrbi za prihodnost mladih, ki ne najdejo zaposlitve?

Bi od časa do časa radi  v okolju, kjer živite, spremenili razmišljanja, in vplivali na to, da bi bil razvoj v vašem kraju ali regiji bolj po meri človeka? 

Ste morda prav vi med tistimi, ki ste se odločili za povsem drugačno življenjsko kariero, od tiste, o kateri ste sanjarili, da bi si zagotovili zaposlitev in preživetje zase in za družino?

Vas je sploh že kdo vprašal, kako gledate na razvoj svojega kraja prav vi, dekle, žena, mama, podjetnica, obrtnica, kmetica, direktorica, oblikovalka, umetnica?

Če ste vsaj na enega od teh vprašanj odgovorili z DA, vas vabimo k sodelovanju.

Pa naj se še predstavimo: pri projektu sodelujemo kot partnerice, kot ženske iz različnih delovnih okolij, ki nas zaznamuje vsaj nekaj skupnih interesov: prispevati ženski optimističen pogled na svet in prihodnost, imamo željo po povezovanju in širitvi dobrih zamisli. Zato torej začnimo doma, lokalno, pri vas. Bodimo glas žensk!

Pridite na pogovor o vsem naštetem in našle bomo iztočnice in rešitve, ki bodo prispevale k spremembam v nas in okoli nas!

 

Program srečanja in prijavnica v priloženem vabilu!

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.