Zapri

Novice


Arhiv: Gazela osrednjeslovenske regije 2022 je podjetje Etrel

Družba Dnevnik je v sodelovanju z GZS Zbornico osrednjeslovenske regije v četrtek, 8. septembra 2022, na prvem regijskem dogodku letošnjega izbora Gazela podelila priznanje Gazela osrednjeslovenske regije 2022 podjetju Etrel d.o.o. Ekipa Etrela, ki jo vodi direktor in eden od ustanoviteljev Miha Levstek, se je priznanja zelo razveselila. Drugi dve nominirani podjetji za regionalno priznanje sta bili podjetje Emrax d.o.o., ki ga vodi hči ustanovitelja Urška Sušnik Omovšek, in podjetje Kamino d.o.o. na čelu z direktorjem Andrejem Slapnikom. 

Gazela je najstarejši, največji in v svojem jedru trajnostno zasnovan projekt promocije rasti, ki letos obeležuje 22 let obstoja.


Foto: Luka Cjuha

Podjetje Etrel d. o. o. razvija gradnike za raznolike projekte e-mobilnosti, od preprostih domačih polnilnikov do naprednih rešitev za upravljanje porabe energije. Velika rast podjetja je povezana z tem, da so zmožni predvideti trende, kot so to storili tudi z e-mobilnostjo in zato so sedaj na tem področju v špici svetovnega razvoja.

V petih letih (od leta 2016 do 2021) so kar za 25-krat povečali obseg prodaje, svoje produkte in storitve pa tržijo na več kot 40 trgih. 76 zaposlenih je v letu 2021 ustvarilo čez 15 milijonov evrov prihodkov iz prodaje z nadpovprečno dodano vrednostjo, ki znaša 67.752 evrov na zaposlenega. Goni jih tudi želja po varovanju okolja, so inovativni in imajo zdrave vrednote utemeljene na poštenosti. Med tekmeci na svetovnem trgu to slovensko podjetje ne zmaguje le s tehnologijo, temveč tudi z agilnim poslovnim modelom. Prav tako pa z svojim delovanjem prispeva k reševanju klimatskih sprememb, ki so eden največjih izzivov človeštva. 


Foto: Luka Cjuha


Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.