Zapri

Novice


Arhiv: Vabilo na razstavo: Kreiramo uporabno - uporabimo kreativno

Razstava bo na ogled do 14. februarja v medetaži poslovne stavbe GZS. 

Veseli bomo, če si boste vzeli nekaj minut in izpolnili anketo: 
 "Gospodarstvo in sodobno slovensko oblikovanje" 

 

Kreirajmo uporabno – uporabimo kreativno je skupni projekt Zavoda lab laar in Društva ŠKUC, katerega glavni namen je vzpostavitev povezovalne mreže med mladimi slovenskimi oblikovalci in gospodarstveniki.

Gre za pilotski projekt s katerim želimo spodbuditi povezovanje in razvoj potencialnih bodočih poslovnih sodelovanj. Ker smo prepričani, da imamo doma veliko neizkoriščenega kreativnega potenciala in ker mislimo, da bi ga bilo pametno uporabiti, smo za ta namen postavili spletno platformo (www.laar.si). Glavni namen slednje je izboljšati prepoznavnost ustvarjalcev in predvsem olajšati povezovalne poti med njimi in gospodarstveniki.

Za potrebe projekta smo pripravili tudi preliminarno raziskavo oziroma anketo s katero želimo prepoznati potrebe gospodarstvenih subjektov, do sodobnega slovenskega oblikovanja in rokodelstva. Rezultati ankete bodo pripomogli k boljšemu sodelovanju med različnimi akterji in k direktnemu odgovarjanju na izpostavljene probleme.

Izbranih 15 ustvarjalcev oziroma ustvarjalskih skupin pa se bo s svojim delom v petek 17. 1. predstavilo še v galeriji Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani. Vabljeni!

Več informacija na: http://www.laar.si/


Projekt sta omogočila Ministrstvo za kulturo in Gospodarska zbornica Slovenije. 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija