Zapri

Novice


Arhiv: 16. 2.: Kako preživeti med dvema ognjema

Untitled Document

Kako preživeti med dvema ognjema?

četrtek, 16. februar 2017, od 9.00 do 16.00, 
Ljubljana, GZS, dvorana A

Ali se zavedate, da je vodenje veščina, ki se jo lahko naučimo? Vodje na srednjem nivoju se pogosto nahajajo med dvema ognjema: na eni strani je vrhnji menedžment ali lastniki, na drugi strani pa so podrejeni (ljudje, ki so bili njihovi sodelavci). Srednji menedžmenti predstavljajo ljudje, ki so postali vodje zato, ker so se izkazali s svojimi delovnimi rezultati. Ker ti ljudje prihajajo iz stroke, zelo dobro obvladajo strokovno delo, nikoli pa se niso učili vodstvenih veščin. V novi vlogo se ne znajdejo najbolje, zato pogosto prihaja do konfliktnih situacij in veliko energije gre v prazno. To neposredno vpliva na učinkovitost posameznika in organizacije kot celote. Na delavnici se boste naučili katera so tista znanja in kompetence, ki jih je potrebno pridobiti, če hočemo postati dober vodja. 


Delavnico še posebej priporočamo:

  • Vodjem na vseh nivojih vodenja.
  • Strokovnjakom, ki bodo v prihodnje postali vodje.
  • Vsem, ki si želijo postati vodje.

Namenjena je vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike dobrih medsebojnih odnosov. Predstavili bomo, kako naša vibracija vpliva na odnose in stres, kako asertivno komunicirati in kako obvladovati konflikte v vsakdanjem življenju. Vsi trije sklopi so sestavljeni iz seminarskega in delavniškega dela. Vsebine pa bodo predstavljene tako, da boste novo znanje lahko že naslednji dan uporabili v praksi.


Program:

9.00 – 10.30 Uvod v vodenje (kaj je vodenje; kakšen vodja sploh sem)
10.30 - 10.45 Odmor
10.45 – 12:15 Kvantna fizika in vodenje (kako naša vibracija vpliva na odnose s soljudmi; kaj moram vedeti, če hočem biti dober vodja 

12.15 - 12.45

Odmor
12.45 – 14.15 Komunikacija (kako komunicirati z nadrejenimi in podrejenimi, kako dajati povratno informacijo
14.15 – 14.30 Odmor
14.30 – 16.00 Obvladovanje konfliktov (kako se učinkovito izogniti konfliktnim situacijam oziroma obvladati konflikte v timu, da dosežemo win-win rezultat)


Kotizacija in popusti

Kotizacija: 144,00 EUR + DDV

Kotizacija vključuje predavanja, praktične predstavitve in razlage, gradivo, potrdilo o udeležbi na seminarju, pogostitev med odmoroma, parkiranje, možnost osebnega pogovora s predavateljicami, izmenjavo e-vizitk z ostalimi udeleženci dogodka ter možnosti mreženja.

Popusti:

  • 20 % popusta za člane GZS ali
  • 5 % popusta za člane Alumni kluba Centra za poslovno usposabljanje (CPU)
  • dodatni popust pri prijavi več udeležencev iz istega podjetja: 5 % za 2 udeleženca, 10 % za 3 udeležence, 15 % za 4 udeležence, 20 % za 5 in več udeležencev
  • 16 % dodatni popust pri prijavi in plačilu kotizacij za tri seminarje

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je najmanj 3 dni pred dogodkom. V primeru kasnejše odjave oziroma če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 20 EUR + ddv. Odjavo lahko pošljete na e-naslov andreja.abram@gzs.si.Predavatelja:

Gregor Usenik, MBA

Gregor Usenik, MBA, je svoje teoretično znanje komunikacije, vodenja timov, pogajanj, prodaje, trženja in promocije, pridobljenem na študiju MBA na KU School of Business, Kansas, ZDA je preveril in dopolnil v večletnem delu na različnih področjih. Medicinska in farmacevtska osnovna izobrazba pa mu dajeta ljubezen do dela z ljudmi. Več kot 25 let gledaliških izkušenj mu pomaga pri izpeljavi dinamičnih in kreativnih delavnic in treningov. Pri svojem delu ga vodi prepričanje, da so ljudje največja dobrina vsake organizacije in da je sistematično, intenzivno in pošteno delo s človeškimi viri edina prava pot do uspeha.

Dr. Franc Gider

Dr. Franc Gider, je po izobrazbi doktor biomedicinske tehnike, po poklicu pa poslovni svetovalec, predavatelj in mentor. Ukvarja se z obvladovanje stresa, razvojem zaposlenih in sistemi stalnih izboljšav. Bogato znanje, ki ga je pridobil na številnih seminarjih, konferencah in tečajih po svetu (od Amerike prek Evrope in Azije do Avstralije) je nadgrajeval z lastnimi izkušnjami kot raziskovalec, svetovalec in menedžer. Tehnike, ki jih boste spoznali na delavnici, je sam praktično preizkusil v svojem življenju


eVizitkanje - spoznajte soudeležence dogodka

Vas zanima, kdo so ostali udeleženci dogodka? Se želite povezati z njimi? Predstavite sebe in vaše podjetje in v zameno pridobite E-vizitke ostalih udeležencev. E-vizitka vključuje naslednje podatke: ime in priimek, podjetje, elektronski naslov in vašo predstavitev.

Več informacij:
Andreja Abram
andreja.abram@gzs.si
T: 01 5898 129


Fotogalerija

Obrazec za prijavo