Zapri

Novice


Arhiv: 21.3.: Poslovna pogajanja z Derekom Ardenom

Poslovna pogajanja z Derekom Ardenom


torek, 21. marec 2017, od 9.00 do 15.30,
Dvorana Smelt, Dunajska 160, Ljubljana

Seminar bo v angleškem jeziku s prevajanjem v slovenščino. 

Za udeležence dogodka je dogovorjena zelo ugodna cena dnevnega parkiranja v parkirni hiši neposredno ob dvorani.

V Slovenijo prihaja "Mr. Negotiator", ki vam bo zaupal tehnike pogajanj največjih svetovnih mojstrov!

Na kratko o seminarju ...

Derek Arden je profesionalni pogajalec, ki sodi v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju poslovnih pogajanj. V medijih se ga je prijelo ime »Mr. Negotiator« (prev. g. Pogajalec). Pogajanja je študiral na Harvard Business School, kot profesionalni pogajalec pa pomaga svojim strankam pri pomembnih pogajanjih doseči čim boljše rezultate. V tem okviru je svetovalec uprave petih podjetij, njegov največji posel, pri katerem je sodeloval kot pogajalec, je bil vreden 3,5 milijarde EUR.

Na seminarju, 21. marca v Ljubljani, vam bo zaupal pristope in tehnike najboljših svetovnih pogajalcev, ki vam bodo pomagali drastično izboljšati rezultate pogajanj. Če se pogajate s strankami glede cen in pogojev, če se pogajate z dobavitelji, če se pogajate s poslovnimi partnerji, bankami ali zasebno, potem bo udeležba na tem seminarju vaša najboljša odločitev leta 2017. Udeleženci preteklih Derekovih seminarjev namreč ocenjujejo, da se jim je investicija v udeležbo njegovega seminarja v povprečju povrnila v enem tednu!

Prijave in več o dogodku

 

Kotizacija in popusti 

Popust za zgodnje prijave za člane GZS: do 28. februarja ste upravičeni do 15% popusta na navedene kotizacije.

Zlata karta: 267,00 EUR + DDV (udeležba na seminarju, gradiva, prigrizek in pijača)

VIP karta: 397,00 EUR + DDV (udeležba na seminarju, sedež v prvih vrstah, gradiva, prigrizek, kava, pijača, podpisana pravkar izdana knjiga Dereka Ardena, Win-Win, Knjiga Power Negotiating v digitalni obliki, Profesionalna fotografija z Derekom Ardenom)

O predavatelju:

 

Derek Arden prihaja iz Anglije in je profesionalni pogajalec ter avtor, ki sodi v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju poslovnih pogajanj. 

Pogajanja je študiral na Harvard Business School (najbolj prestižna svetovna poslovna šola pogajanj), kot profesionalni pogajalec pa pomaga doseči svojim strankam pri pomembnih pogajanjih čim boljše rezultate. V tem okviru je svetovalec uprave petih podjetij, njegov največji posel, pri katerem je sodeloval kot pogajalec, je bil vreden 3,5 milijarde EUR.

Znan je kot odličen govornik. Svoje znanje in preko 30-letne izkušnje zna na udeležence seminarjev prenesti z energijo, jasnostjo in obilico humorja. Doslej je predaval v 27 državah. Pogosto pa se pojavlja tudi na televiziji in radiu. V angleških medijih se ga je prijelo ime »Mr. Negotiator«.

Veliko sodeluje tudi z dobrodelnimi organizacijami in jim brezplačno pomaga pri pogajanjih z bankami in drugimi dobavitelji. Tako je npr. organizaciji Oxfam pomagal prihraniti 250.000 EUR pri bančnih provizijah.

Od njegovega seminarja lahko pričakujete tehnike in veščine za hitro izboljšanje rezultatov pri pogajanjih, v katerih sodelujete – pa naj bodo to pogajanja s strankami, dobavitelji, investitorji, bankami ali drugimi poslovnimi partnerji.

 

 

"Derek je najboljši mentor in javni govorec za področje pogajanj na svetu" (Alan Stevens, predsednik, Professional Speakers Association of Great Britain)

 

Več informacij:
Petja Orehek
petja.orehek@gzs.si
T: 01 5898 480


Fotogalerija