Novice


Arhiv: ZDRAVI2: GIBALNA VADBA ZA PODJETJA IZ LJUBLJANE

VABIMO VAS, DA SPODBUDITE ZAPOSLENE, DA SE UDELEŽIJO RAZLIČNIH GIBALNIH AKTIVNOSTI

Arhiv: ZDRAVI2: svetovni dan hrbteničnih bolezni in okvar ter svetovni dan hoje

Ob svetovnem hrbteničnih bolezni in okvar (16. oktober) ter svetovnem dnevu hoje (15. oktober) vas vabimo, da spodbudite svoje zaposlene, da se bolj redno gibljejo, predvsem pa, da na delovnem mestu redno prekinjajo sedenje s kratkimi odmori!

Arhiv: Uredba o določitvi načina izračunavanja in plačila pravičnega nadomestila za uporabo del, ki jim preneha status osirotelega dela

Uredba o določitvi načina izračunavanja in plačila pravičnega nadomestila za uporabo del, ki jim preneha status osirotelega dela

Arhiv: Javni poziv strokovni, zainteresirani in drugim javnostim za predložitev predlogov sprememb Zakona o avtorski in sorodnih pravicah

Strokovno, zainteresirano in drugo javnost vabimo, da predloži predloge sprememb zakona z obrazložitvami ter jim priloži mednarodne primerjave, s katerimi morebiti razpolagajo. Predloge predložite do 15. decembra 2015.

Arhiv: DAN ZDRAVJA IN GIBANJA ZA PODJETJA V SEVNICI

Spodbudite svoje zaposlene, da se ob svetovnem dnevu hoje udeležijo aktivnosti za zdravje

Arhiv: Dan zdravja in gibanja za podjetja v Domžalah

Združenje kemijske industrije je v okviru projekta Zdravi na kvadrat oragniziralo dan zdravja in gibanja za zaposlene v Domžalah.

Arhiv: ZDRAVI in ZADOVOLJNI ZAPOSLENI - KLJUČ ZA USPEH

ZDRAVI in ZADOVOLJNI ZAPOSLENI - KLJUČ ZA USPEH, ki bo 14.10.2015 od 9.00 do 15.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A - 1. nadstropje

Arhiv: DAN ZDRAVJA IN GIBANJA ZA PODJETJA V CELJU

Vabimo vas, da se v okviru projekta Zdravi na kvadrat udeležite regijskega dneva zdravja in gibanja za podjetja, kjer bodo potekale različne aktivnosti za izboljšanje življenjskega sloga vaših zaposlenih.

Arhiv: DAN ZDRAVJA IN ŠPORTA ZA PODJETJA V MARIBORU

Vabimo vas, da se v okviru projekta Zdravi na kvadrat udeležite regijskega dneva zdravja in športa za podjetja, kjer bodo potekale različne aktivnosti za izboljšanje življenjskega sloga vaših zaposlenih.

Arhiv: Zdravi na kvadrat v Hiši športa za podjetja iz predelovalne industrije

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve novega projekta promocije zdravja na delovnem mestu Zdravi na kvadrat oz. programa MigiVEČ, ki spodbuja zaposlene k redni telesni dejavnosti med in po delovnem času.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.