Novice


Arhiv: Zbor članov Združenja radiodifuznih medijev

V petek, 27. januarja 2017 je sklican zbor članov Združenja radiodifuznih medijev. Srečanja se bo udeležil predsednik Državnega sveta Mitja Bervar, predsednik Komisije za kulturo, znanost, šolstvo in šport pri DS dr. Zoran Božič, minister za kulturo Anton Peršak s sodelavci ter v.d. direktorja AKOS Tanja Muha.

Arhiv: Zbornično zrcalo: GZS v decembru 2016

Arhiv: Osnutek Pravilnika o spodbujanju vlaganj v AV produkcijo

Ministrstvo za kulturo je objavilo Osnutek Pravilnika o spodbujanju vlaganj v AV produkcijo. Rok za oddajo pripomb je do 18. januarja 2017.

Arhiv: Razpis Slovenskega podjetnškega sklada

Slovenski podjetniški sklad je v UL št.84/23.12.2016 objavil razpis za mikrokredite za MSP na problemskih območjih RS

Arhiv: Aneks št. 12 k TP KP časopisnoinformativne, zalošniške in knjigotrške dejavnosti

V UL št. 83 z dne 23. 12. 2016 je bil objavljen Aneks št. 12 k Tarifni prilogi Kolektivne pogodbe časopisnoinformativne, založniške in knjigotrške dejavnosti.

Arhiv: Zdravi na kvadrat

Aktivnosti v okviru projekta zdravi na kvadrat

Arhiv: Ministrstvo za kulturo je objavilo drugi predlog Strategije razvoja medijev 2017-2025

Ministrstvo za kulturo je objavilo drugi predlog Strategije razvoja medijev 2017-2025.

Arhiv: Digitalni radijski programi - nova era radia

JZ RTV Slovenije je 20. septembra na oddajniku Nanos zagnal prvo digitalno radijsko omrežje v Sloveniji, ki poslušalcem omogoča številne prednosti, za kar pa bodo potrebovali ustrezne radijske sprejemnike, ki morajo imeti oznako DAB+.

Arhiv: Strategija razvoja medijev v RS do leta 2024

Ministrstvo za kulturo je na svojih spletnih straneh objavilo Strategijo razvoja medijev v RS do leta 2024. Na spletnih stran MK so objavljeni tudi ostali dokumenti, ki so bili podlaga za pisanje strategije. Javna razprava bo odprta do 15. julija 2016.

Arhiv: Kampanja Pošlji mi pismo

»Pošlji mi pismo – Keep me posted« je gibanje, ki ima v EU čedalje več podpornikov. Cilj EU je namreč vpeljati digitalizacijo v vse pore našega življenja, kar pa postavlja v podrejeni položaj prebivalce, ki digitalizaciji niso naklonjeni in sodobne načine komuniciranja ne znajo ali ne zmorejo uporabljati, predvsem pa prebivalcem EU kratijo pravico do izbire.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.