Prednosti članstva v Medijski zbornici

Obstaja več dobrih razlogov, zakaj postati član Medijske zbornice pri Gospodarski zbornici Slovenije (MZ). Če jih naštejemo le nekaj:

  • Aktivno sodelovanje v odborih in delovnih skupinah, kar omogoča vplivanje na zakone, predpise in ekonomske politike, ki se nanašajo na medijsko krajino.
  • Ugodnosti pri sodelovanju na Slovenskem knjižnem sejmu, kot je popust pri najemu razstavnega prostora.
  • Popusti pri kotizacijah za udeležbo na plačljivih dogodkih, kar omogoča dostop do strokovnih in izobraževalnih dogodkov v panogi.
  • Brezplačno sodelovanje na panožnih nagradnih natečajih in razpisih, kar omogoča promocijo in priznanje za dosežke.
  • Možnost voliti in biti izvoljen v organe MZ, kar omogoča aktivno sodelovanje pri oblikovanju in usmerjanju zbornice.
  • Vključenost v močno in vplivno povezavo gospodarstva v Sloveniji, ki si prizadeva za izboljšanje poslovnega okolja in večjo gospodarsko rast.
  • Zagotovljenost kakovostne storitve, podpore in možnosti sodelovanja s strokovno ekipo MZ, ki se zavzema za razvoj in promocijo medijske krajine v Sloveniji.

Članstvo v Medijski zbornici pri Gospodarski zbornici Slovenije vam omogoča povezovanje z drugimi strokovnjaki v panogi, dostop do informacij, podporo pri poslovanju, možnost vplivanja na dogajanje v panogi ter ugodnosti in popuste pri različnih dogodkih in storitvah. Prav tako ima zbornica močno zastopstvo in vpliv na ravni gospodarstva, kar omogoča aktivno sodelovanje pri oblikovanju zakonodaje in ekonomske politike, ki vplivata na področje medijev Sloveniji. Izberite si poslanstvo, ki vas navdihuje in vam omogoča ustvarjati, zastaviti si cilje! Veseli bomo, če boste pri nas našli odgovore, ki bodo vaši zvesti spremljevalci na poti do uspeha.

Naša vizija je jasna.

Zastopanje interesov svojih članov, povezovanje med člani, nudenje storitev in pomoči, svetovanje in organizacija različnih aktivnosti in dogodkov, skrb za finančno poslovanje in pridobivanje novih članov zbornice.

Vabljeni k sodelovanju!