Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije na Koroškem

Želite poslovati z INDIJO, pa ne veste kako?

Če je vaš odgovor DA, vljudno vabljeni na PREDSTAVITEV GOSPODARSKEGA POTENCIALA INDIJE in SREČANJE s strokovnjakinjo GZS za področje Indije

INDIJA – dinamičen, stabilen, predvsem pa perspektiven trg prihodnosti, tako bi lahko strnjeno opisali Indijo, deželo raznolikosti, ki jo na svojstven, a celovit način opisuje avtorica poslovnega priročnika Indija – potrošniška Koromandija, mag. Nataša Turk iz Centra za mednarodno poslovanje pri GZS.

Indijsko povpraševanje po tujih industrijskih izdelkih in izdelkih končne potrošnje je v nenehnem vzponu in se krepi na račun zdrave in zložne rasti indijske industrijske proizvodnje ter rasti kupne moči milijardnega, mladega in dinamičnega potrošniškega trga. Indija bo v novem petletnem planu gospodarskega razvoja, ki je začel veljati aprila 2012, podvojila znesek, namenjen razvoju infrastrukturnih projektov (v katerih lahko sodelujejo tudi tuja podjetja), na bilijon ameriških dolarjev.

GZS Območna zbornica Koroška skupaj s Centrom za mednarodno poslovanje pri GZS vabi na individualna srečanja (45 minut na podjetje) s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC- ja, ki bodo

v sredo, 6. junija 2012, od 9.00 do 15.00 v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška cesta 47 v Dravogradu.

Vodila jih bo mag. Nataša Turk, ki v Centru za mednarodno poslovanje pri GZS že več kot desetletje deluje kot vodja področja za Azijo. Udeleženci srečanja boste deležni še posebne ugodnosti oziroma darila, saj bo avtorica vsakemu sodelujočemu podjetju podarila svoj priročnik v vrednosti 54,90 €.

 CILJNE SKUPINE:

A) Podjetja, zainteresirana in kompetentna za poslovanje z Indijo.

B) Podjetja, znanstveni in raziskovalni inštituti z znanjem, proizvodi in s storitvami za boj proti klimatskim spremembam, delujočih na področjih: energije, okolja, biotehnologije, transporta.

Pogoj za udeležbo je izpolnjen Company Profile + dogovorjen termin srečanja.

Udeležba na srečanju je brezplačna.
Prosimo, da vašo udeležbo potrdite z izpolnjenim Company Profile najkasneje do 1. junija 2012 na elektronski naslov oz.koroska@gzs.si. Takoj po prejemu prijave vas bomo obvestili o uri vašega srečanja.

Vljudno vabljeni!

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija