Arhiv: EBTC Sektorska delegacija v Indijo - transport

New Delhi bo med 5. in 8. decembrom 2012 prizorišče večjega poslovnega dogodka na področju trajnostnega razvoja prometa v Indiji - Urban Mobility India 2012. V okviru dogodka bodo za evropska podjetja, ki delujejo na tem področju, organizirani poslovni pogovori in predstavitve priložnosti.

Ciljni sektorji: inteligentni transportni sistemi, tehnološki postopki pri vozilih (električna/hibridna vozila), goriva (bio gorivo, vodikove gorivne celice, gorivne celice), emisije v ozračje, emisije hrupa, mobilnost v mestih, varnost v cestnem prometu.

Dodatne, dnevno ažurirane informacije o dogodku in prijavljenih udeležencih so dosegljive preko uradnega spletnega portala dogodka: http://www.ebtc.eu/pdf/EBTC-Transport-Flagship-Mission-2012_Info-Sheet.pdf, http://www.ebtc.eu/pdf/EBTC-Transport-Flagship-Mission-2012_Expression-of-Interest-Form.pdf
ali preko nacionalne kontaktne točke EBTC za Slovenijo:

GZS Center za mednarodno poslovanje
Nataša Turk
T: 01/58 98 152
E: natasa.turk@gzs.si.

Evropski poslovni in tehnološki center v Indiji - EBTC[1] izvaja promocijo evropskih čistih tehnologij na indijskem trgu. Storitve centra so namenjene EU podjetjem, znanstvenim in raziskovalnim inštitutom, z znanjem, proizvodi in storitvami za boj proti klimatskim spremembam, delujočih na področjih: energije, okolja, biotehnologije, transporta.

Subjekte ob tej priložnosti tudi vabimo, da si preko spodaj navedenih spletnih povezav ogledajo aktualne poslovne priložnosti na obravnavanem področju transporta:

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Prilogi:
INFORMATIVNI LETAK
PRIJAVNICA

[1] EBTC je program, ki ga financira Evropska Unija in koordinira EUROCHAMBERS - združenje evropskih gospodarskih zbornic.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija