Arhiv: Z mreženjem do številnih poslovnih povezav

Gospodarska zbornica Slovenije je v četrtek, 24. maja 2012, organizirala »Spomladansko GZS mreženje«, ki se ga je udeležilo preko 70 udeležencev iz petih različnih držav, različnih dejavnosti in ozadij.

Skupen motiv dogodka je bil ustvariti nove povezave, ki bi udeležencem pomagale do novih poslov. Skozi vnaprej pripravljene sestanke, ki so trajali ves dan, je tako »Spomladansko GZS mreženje« omogočilo preko 200 bilateralnih srečanj oziroma novih povezav.

Gospodarska zbornica Slovenije bo tudi v prihodnje pomemben del svojih aktivnosti na področju internacionalizacije namenila ustvarjanju novih povezav svojih članov z različnimi tujimi gospodarstveniki ter organizacijami. Poleg organiziranih dogodkov, kot je na primer omenjeno »Spomladansko GZS mreženje«, na gospodarski zbornici redno organiziramo različne individualne obiske posameznikov iz tujine.

 

V kolikor še niste v naši adremi obveščanja in želite biti o njih obveščeni ter prav tako tudi o vseh drugih mreženjskih dogodkih na področju internacionalizacije, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: cemp@gzs.si.

Fotogalerija