Arhiv: 63 individualnih sestankov na prvem letošnjem mreženju

V letošnjem letu smo na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS, po dveh letih spet pričeli s Sredinimi mreženji. Namen dogodka je bilo svetovanjeudeležencem kako kar se da uspešno nastopiti na trgih tujih držav, prejeti številne informacije ter koristne kontakte s tujih trgov. 

 Mreženja se je udeležilo okoli 40 slovenskih podjetnic ter podjetnikov, ki so se sestali z 11 svetovalci, ki uspešno poslujejo na trgih tujih držav. Poleg Evropskih trgov, sta bila udeležencem preko B2B se stankov predstavljena tudi "privlačna" trga Rusije in Južne Afrike z vsemi prednostmi, potenciali in morebitnimi pastmi. Nabor svetovalcev na sredinem mreženju so sestavljali uspešni poslovneži, predstavniki GZS ter predstavniki diplomatsko-konzularnih predstavništev. Na ta način so udeleženci lahko prejeli informacije iz različnih virov.  

Namen sredinih mreženj je, kot že omenjeno, svetovati kako uspešno nastopiti na tujih trgih, zato smo na seznam svetovalcev na naslednjem Sredinem mreženju, ki bo potekalo 18. aprila 2018, umestili tudi svetovalce, ki so strokovnjaki za bolj oddaljene, neevropske trge. 

Glede na odzive udeležencev, je bilo takšno mreženje "dobrodošlo", "praktično", vtisi udeležencev pa pozitivni, za to Vas vabimo na naslednje Sredino mreženje na GZS, 18. aprila 2018



Fotogalerija

Fotogalerija