Arhiv: Indijski mednarodni sejem oblačil

Indijski mednarodni sejem oblačil (IIGF) je eden največjih sejmov oblačil v Aziji. Glede na izredne poslovne rezultate, ki jih je ta sejem dosegel v 61 edicijah, z gotovostjo lahko rečemo, da je IIGF prepoznavno sejemsko ime v svetovni industriji oblačil. Danes IIGF igra izjemno pomembno vlogo tako pri kupcih po svetu kot tudi pri vrhunskih indijskih proizvajalcih oblačil. Indijski mednarodni sejem oblačil (IIGF) ponuja poslovno platformo za mreženje med kupci in prodajalci, kar pripomore k ustvarjanju prometa v višini 200 in več milijonov dolarjev ob vsakem zaključku sejma. Namen sejma IIGF je pomagati izvoznikom iz Indije predstaviti svoje najnovejše modele in oblačila za naslednjo sezono.

Združenje za promocijo izvoza oblačil (AEPC) in IGFA sejem priredita dvakrat letno, in sicer januarja in julija v indijski prestolnici. Naslednji sejem bo 62. po vrsti in bo potekal med 16. in 18.1.2019, v mestu Greater Noida na periferiji New Delhija. V sklopu sejma bodo razstavljavci predstavili svoje kolekcije modnih oblačil za ženske, moške in otroke, modne dodatke in ostale modne izdelke za jesen/zimo 2019-2020.

Podjetja z vsega sveta so vabljena, da obiščejo Indijski mednarodni sejem oblačil (IIGF), vstop na sejem je brezplačen. Organizator AEPC kupcem iz tujine za olajšanje obiska sejma ponuja poseben promocijski paket, in sicer 3 brezplačne nočitve v hotelu s 5 zvezdicami vključno s prehrano, brezplačnimi lokalnimi prevozi, in drugimi ugodnostmi.

Za registracijo in več informacij obiščite spletno stran: https://www.indiaapparelfair.com/buyerregistration


Veleposlaništvo Indije v Sloveniji

Železna cesta 16, 1000 Ljubljana

http://www.eoiljubljana.gov.in/

E: com.ljubljana@mea.gov.in

T: 01 51 33 125

Pripete datoteke

Fotogalerija