Arhiv: Uspešna predstavitev kitajskih podjetij iz Šanghaja v Ljubljani

Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini in tudi že v Sloveniji je v zadnjih dneh avgusta na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal že osmi po vrsti predstavitveni sejem z naslovom 8. Šanghajski sejem.


 

Gre za enega največjih tovrstnih dogodkov pri nas, saj se ga je tokrat udeležilo preko 110 kitajskih podjetij, ki so se s svojimi izdelki in storitvami predstavila na več kot dvesto stojnicah in preko 4000 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru. Ocena organizatorjev je, da je sejem obiskalo okoli 500 slovenskih obiskovalcev, tako poslovnežev kot tudi splošnih obiskovalcev, ki so se želeli seznaniti s ponudbo in predstavitvami kitajskih podjetij.


 

Poleg številnih poslovnih sestankov se je  na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču zvrstila vrsta spremljajočih dogodkov, med drugim tudi štiri okrogle mize na področjih električne in IKT industrije, logistike in storitvenih dejavnosti ter kemične in avtomobilske industrije.  

 

 

Fotogalerija