Novice


Arhiv: Jutro na zbornici - delavnica z davčnim svetovalcem

 Želite biti seznanjeni z aktualnostmi in novostmi s področja davkov in prispevkov ter osvežiti znanje?

Marčevski seminar v okviru ciklusa srečanj s strokovnjaki JUTRO NA ZBORNICI, bo
6. marca 2014, med 9.00 in 11.00 uro

Delavnico z davčnim svetovalcem bo vodil mag. Dejan Petkovič, davčni svetovalec, in predavatelj na Visoki šoli za računovodstvo, ki bo odgovarjal tudi na vaša predhodno zastavljena vprašanja (izpolnite prijavnico).

Program delavnice:

  • Pomembna podlaga za sestavitev DDPO: Pravilna računovodska pripoznava sredstev v letnem poročilu in pravilno evidentiranje določenih značilnih poslovnih dogodkov za gospodarske družbe in samostojne podjetnike posameznike (osnovna sredstva, zaloge, finančne naložbe…)
  • Obračun obresti med povezanimi osebami, pogodbe in aneksi,
  • Izključevanje in neizključevanje določenih finančnih ugodnosti (veliko različnih ugodnosti pri prispevkih), za invalide ter davčne olajšave po ZDDPO-2 + olajšave in ugodnosti vezane na različne regije (Pokolpje, Zasavje, Maribor z okolico, Pomurje)
  • Vse o izplačilih fizičnim osebam – kdaj avtorska pogodba, kdaj podjemna pogodba, pogodba o prenosu premoženjske pravice, izplačila poslovodjem in prokuristom z različnimi statusi,
  • Kako in kaj izplačatiupokojencem v letu 2014, izplačila po 01.01.2015
  • Razprava

Kotizacija:

  • za člane GZS Zbornice osrednjeslovenske regije30,00€/udeleženca + DDV
  •  za ostale udeležence70,00 €/udeleženca + DDV

 

 

Udeležba na delavnici je zaradi prostorskih in delovnih pogojev omejena na 15 udeležencev, zato vas prosimo, da se prijavite najkasneje do ponedeljka, 3. marca. 2014, na fax 431-30-40 ali na mail: MOJCA.PAVLIC@GZS.SI. Kotizacije zaradi neudeležbe ne vračamo.

Potrditev o udeležbi boste prejeli po elektronski pošti ali po fax-u do srede, 5. marca 2014.

Prosimo, da kotizacijo nakažete pred začetkom seminarja na poslovni račun številka 02924-0017841495 pri Novi LB d.d., sklic 3050-vaša matična številka podjetja. Kopijo potrdila o plačani kotizaciji prinesite s seboj ali pošljite po fax-u.

Dodatne informacije: GZS ZOR Ljubljana, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana, tel.01/5898-174

 

 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.