Novice


Arhiv: Jutro na zbornici: Kako komunicirati z ljudmi z drugega planeta?

Na GZS Zbornici osrednjeslovenske regije smo se zaradi velikega zanimanja odločili, da ponovimo zanimivo tematiko na ravni medosebnih odnosov in učinkovitosti vodenja. Ponovitev srečanja z Anjo Križnik Tomažin, trenerko javnega nastopanja in komuniciranja, (ki je tudi komunikacijski coach, NLP praktik in SDI moderatorka v agenciji Propiar/procoaching, upravljanje javne osebnosti) z naslovom

Kako komunicirati z ljudmi z drugega planeta?

bo v sredo, 4. decembra 2013 ob 9.30 uri

v prostorih GZS, Zbornice osrednjeslovenske regije, Dimičeva 9, Ljubljana

 

Verjetno se velikokrat sprašujete, zakaj lahko z nekaterimi ljudmi odlično sodelujete, komunicirate, rešujete probleme, kreirate cilje in poti, pri drugih pa nikakor ne ujamete pravega načina sporazumevanja, sodelovanja in vse prehitro zajadrate v konflikt.

Tokrat vam bo predavateljica predstavila orodje, ki je v prvi vrsti namenjeno samospoznavanju, takoj za tem pa spoznavanju svoje okolice in ljudi, ki razmišljajo drugače kot vi, ki reagirajo in čutijo drugače kot vi, ki imajo drugačen sistem vrednot, ki jih motivira, drugačne vrline in prioritete, cilje ter smeri. Kako razumeti ljudi, ki so za vas enostavno »z drugega planeta«.

Na srečanju boste:

- začeli bolje razumevati, kaj motivira druge in kaj vpliva na njihovo vedenje;

- prepoznali svojo reakcijo na konflikte in se seznanili z učnkovitejšmi možostmi odziva nanje;

- spoznali prednosti SDI orodij za organizacijo.

Ob tej priložnosti bomo našm članom predstavili tudi druge vsebine, ki jih organizira GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in različne oblike sodelovanja z vašo zbornico.

 Komu je srečanje namenjeno:

Članom GZS Zbornice osrednjeslovenske regije in vsem, ki želijo poiskati svoje rezerve in izkoristiti vse potenciale za boljše komuniciranje, razumevanje drugih, vodenje ljudi, reševanje konfliktov, za boljša pogajanja, učinkovitejšo prodajo itn.

PRIJAVE: Prosimo, izpolnite priloženo prijavnico.

Skenirane prijave lahko pošljete na elektronski naslov: mojca.pavlic@gzs.si ali po faksu: 01/43 13 040.

 

 

 

 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.