Novice


Arhiv: Seminar Kako komunicirati z ljudmi z drugega planeta?, Ribnica

Najbrž tudi vi poznate občutek, ko do popolnih neznancev čutite naklonjenost, še preden spregovorite prvo besedo, do drugih pa čutite prav nasprotno. Zakaj lahko z nekaterimi ljudmi odlično sodelujete, komunicirate, rešujete probleme, kreirate cilje in poti, pri drugih pa nikakor ne ujamete pravega načina sporazumevanja, sodelovanja in vse prehitro zajadrate v konflikt? Počutite se, kot da bi bila iz različnih planetov? To so izkušnje in dileme, ki jih pogosto zaznamo v medsebojnih odnosih in prav nerazumevanje lahko povzroči hujši konflikt, v poslovnem življenju pa tudi poslovno škodo, če takšnih stvari ne razumemo in ne obvladujemo tako nastalih nesporazumov.

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije v sodelovanju s Knjižnico Miklova hiša pripravlja zanimivo tematiko na ravni medosebnih odnosov in učinkovitosti vodenja. Srečanje bo vodila Anja Križnik Tomažin, trenerka javnega nastopanja in komuniciranja, komunikacijski coach, NLP praktik in SDI moderatorka v agenciji Propiar/procoaching, upravljanje javne osebnosti.

Kako komunicirati z ljudmi z drugega planeta?

Tokrat vam bo predavateljica predstavila orodje, ki je v prvi vrsti namenjeno samospoznavanju, takoj za tem pa spoznavanju svoje okolice in ljudi, ki razmišljajo drugače kot vi, ki reagirajo in čutijo drugače kot vi, ki imajo drugačen sistem vrednot, ki jih motivira, drugačne vrline in prioritete, cilje ter smeri. Kako razumeti ljudi, ki so za vas enostavno »z drugega planeta«.

Na srečanju boste:

Spoznali, kako vaša lastna motivacija in vrednote vplivajo na vaše vedenje;

začeli bolje razumevati, kaj motivira druge in kaj vpliva na njihovo vedenje;

prepoznali svojo reakcijo na konflikte in se seznanili z učinkovitejšimi možnostmi odziva nanje;

spoznali teorijo zavedanja odnosov in možnost izbire v življenju;

spoznali prednosti SDI orodij za organizacijo.

Komu je srečanje namenjeno:

Vsem, ki želijo poiskati svoje rezerve in izkoristiti vse potenciale za boljše komuniciranje, razumevanje drugih, vodenje ljudi, reševanje konfliktov, za boljša pogajanja, učinkovitejšo prodajo itn.

Srečanje bo 19. novembra 2013 ob 10.00 uri

v KNJIŽNICI MIKLOVA HIŠA, Škrabčev trg 21, 1310 Ribnica

Več o predavateljici Anji Križnik Tomažin:

Svoje bogato znanje in izkušnje o nastopanju ter komuniciranju je nabirala v svoji štirinajst letni karieri televizijske voditeljice, moderatorke in dolgoletne predavateljice. Z agencijo Propiar že več kot sedem let poučuje vodilne managerje in managerke ter politike pri izpopolnjevanju njihovega nastopa in komunikacije. Predava tudi kot gostujoča predavateljica na različnih šolah, seminarjih, srečanjih ter fakultetah.

Njeni treningi, delavnice so znane po tem, da so narejene po meri posameznika z vključitvijo tehnik in metod coachinga v komunikacijski coaching, ki celostno nadgradi posameznikovo nastopanje, komuniciranje, vedenje in razmišljanje. Anja je lansko leto pridobila naziv executive coach z opravljeno diplomo na Akademiji za executive coaching London in deluje tudi kot poslovni in osebni coach.

Udeležba je brezplačna.

PRIJAVE:

Prosimo, izpolnite priloženo prijavnico.

Število udeležencev v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 18.11.2013.

Skenirane prijave lahko pošljete na elektronski naslov: mojca.pavlic@gzs.si ali po faksu: 01/43 13 040.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.