Novice


Arhiv: Zajtrk s strokovnjakom - ODPRTO INOVIRANJE

Tokratni gost zajtrka s strokovnjakom je dr. Slavko Dolinšek, profesor in direktor IRI UL (Inovacijsko razvojni inštitut Univerze v Ljubljani).

V letu 2010 smo imeli z njim zanimivo temo na področju inovativnosti in prenosa znanja v gospodarstvo. V letošnjem letu tematiko nadaljujemo na področje »Odprtega inoviranja«, ki ga razumemo kot orodje za vzpostavljanje aktivnih mrež za oblikovanje inovacijskih procesov znotraj podjetij, ki za svoj razvoj potrebujejo kapacitete izven svojega okolja. Pri tem pa je odprto inoviranje koncept ravnanja z razvojnimi in poslovnimi procesi, ki se lahko aplicira na vse faze poslovanja podjetja.

Bistvena vprašanja se nanašajo na to, katere so primerne strateške usmeritve za odprto inoviranje, pod kakšnimi pogoji je lahko za podjetje strategija odprtega inoviranja učinkovita, katere poslovne procese je smotrno odpreti - do katere mere in kako jih nadzorovati, s katerimi deležniki /kako se povezovati v različnih fazah poslovnega procesa, kako implementirati strategijo ravnanja odprtega inoviranja - kot samostojno strategijo ali kot del celostne strategije podjetja?

Vprašanja in komentarji udeležencev zajtrka s strokovnjakom so dobrodošla, zato jih lahko posredujete v naprej na priloženi prijavnici.

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo za pisno prijavo k udeležbi.

Sreda, 28. marca 2012 ob 9.30
GZS Zbornica osrednjeslovenske regije, Dimičeva 9, pritličje

Posebej toplo priporočamo dogodek vsem inovatorjem in razvojnikom v podjetjih, ki razmišljajo o tem, da bi letos prijavilo svojo novost, patent ali izboljšavo na razpis za inovacije v osrednjeslovenski regiji. Predstavili vam bomo tudi

Razpis za inovacije, komentirali posamezne obrazce in kriterije za ocenjevanje
ter predstavili letošnjo prireditev Inovativnost – izziv gospodarskega razvoja, ki bo 24. in 25. maja 2012
.

Udeležba je brezplačna.

PRIJAVE: Prosimo, izpolnite priloženo prijavnico.

Število udeležencev v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 23.3.2012.

Skenirane prijave lahko pošljete na elektronski naslov: mojca.pavlic@gzs.si ali po faksu: 01/43 13 040


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.