Zbornica osrednjeslovenske regije

Novice


Arhiv: Ponovitev spletnega seminarja: KAKO USPEŠNO PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS ZA PRIZNANJA GZS ZA INOVACIJE 2019, 13.3.2019 

Spletni seminar

 KAKO USPEŠNO PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS ZA PRIZNANJA GZS ZA INOVACIJE 2019?

sreda, 13.3.2019 ob 11.00

Regijske gospodarske zbornice vsako leto podeljujejo priznanja za inovacije v posamezni regiji, najboljše inovacije pa se uvrstijo na nacionalno raven. Nacionalna priznanja najboljšim inovacijam bodo podeljena na Dnevu inovativnosti 2019, ki bo potekal 25. 9. 2019 na Brdu pri Kranju.

V tem letu smo prenovili prijavni obrazec in metodologijo za ocenjevanje inovacij, ki sledi smernicam za prijavo inovacijskih projektov na evropske razpise in mnogim tujim razpisom za nagrade za inovacije.

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja, na katerem boste podrobno seznanjeni z vsemi novostmi letošnjega razpisa in pomembnimi podrobnostmi, ki vam bodo v pomoč, da boste svojo inovacijo kar najuspešneje prijavili.

Spletni seminar, ki bo trajal približno eno uro, bo vodil dr. Aleš Ugovšek, vodja področja tehnološki razvoj in inovativnost na GZS.

Prijave: prosimo, da svojo udeležbo najkasneje do torka, 12. 3. 2019 potrdite preko elektronske pošte na naslov ales.ugovsek@gzs.si

Vsa navodila s povezavo za udeležbo boste prejeli na dan spletnega seminarja. 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.