Novice


Arhiv: Dnevi za podjetne - od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji

Ob 10. obletnici delovanja državnega poslovnega portala e-VEM se bodo od 2. do 6. novembra 2015 na desetih točkah VEM po Sloveniji odvijali dnevi za podjetne.

Arhiv: Konferenca Davčne blagajne

Z 2. januarjem 2016 bo v skladu z Zakonom o davčnem potrjevanju računov potrebno račune za dobave blaga in storitev, ki so plačani z gotovino, po predpisanem postopku potrditi pri Finančni upravi RS. Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) želimo, da bi potekalo uvajanje davčnega potrjevanja računov za davčne zavezance s čim manj težavami, zato skupaj s Finančno upravo RS za člane GZS organiziramo konferenco DAVČNE BLAGAJNE v sredo, 11. novembra 2015 ob 9. uri, Kolosej (BTC Ljubljana), Šmartinska c. 152, dvorana 6.

Arhiv: WATEC Izrael 2015

Arhiv: Mednarodna konferenca DeRC 2015

Arhiv: Forum PREMIKAJMO SKUPAJ

Arhiv: Ob letošnjem razpisu za inovacije v gospodarstvu osrednjeslovenske regije

Letos je prispelo na razpis GZS - Zbornice osrednjeslovenske regije za najboljšo inovacijo v regiji v razpisnem roku 14 vlog. To je sicer manj od preteklega leta, vendar je Mreža za inovativnost pri GZS ZOR razvila v regiji tudi nove oblike promocije inovativnosti tudi z zajtrki s strokovnjaki iz različnih področij, pridružila se je tudi projektu INATRI (ideja, invencija, inovacija), ki spodbuja prijavitelje potencialnih inovacij, k sodelovanju. Mreža za inovativnost pri GZS ZOR spodbujanje kreativne rešitve na vseh področjih od tipično tehničnih do različnih storitvenih dejavnosti ter tistih, ki so naravnane na dobrobit družbe kot celote, a so težje merljive zgolj z dobičkom. Letos 15. aprila je bila prvič organizirana čajanka o poslovnih priložnostih za inovativne z izraelskim strokovnjakom Ofrom Sachsom, kar naj bi postala tudi ena od novih oblik delovanja Mreže za inovativnost.

Arhiv: Regijska srečanja žensk - Network MEMA

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.