Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Znani letošnji nominiranci za Nagrado Feniks




Znani so nominiranci nagrade Feniks 2022 - za najboljši projekt s področja poslovnega svetovanja. Zmagovalno podjetje bo razglašeno na dogodku Nagrada Feniks – Priložnost za trajnostni razvoj, ki bo 5. aprila potekal v prostorih GZS, dvorana A.

Nagrado za kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov v gospodarstvu vsako leto podeljuje Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti (ZPSD).

Namen nagrade je odkrivanje najboljših projektov, spodbujanje dobre prakse in kakovosti ter promocija, saj uspešne projekte predstavlja širši strokovni javnosti in potencialnim naročnikom.

Med ožji izbor letošnjih nagrajencev za nagrado Feniks 2022, ki so izpolnjevali vse razpisane pogoje, so se uvrstila podjetja:


Inkubator d.o.o. Sežana s projektom Kreativni start-up program: Podjetniška šola za osebe z izgubo sluha za EBN (European Business and Innovation Centre Network), BE-terna d.o.o. s projektom DigiELES – priprava digitalne strategije za ELES (digitalna preobrazba z uvajanjem naprednih digitalnih tehnologij in odprtega inoviranja) za podjetje Eles in QUANTUM Consulting s.p. s projektom Nadgradnje vzdrževanja (PNV) v podjetju Salonit Anhovo d.d. v obdobju 2021-2022 za podjetje Salonit Anhovo.
 
Izvajalec nagrajenega projekta bo prejel kipec Feniks. V okviru nagrade Feniks bomo podelili  tudi priznanje za kakovostni projekt.


 

 

PROGRAM


PRIJAVA

Vabljeni, da se nam pridružite 5. aprila 2023!
Dogodek bo potekal od 9:30 do 11:00

Po dogodku sledi druženje s pogostitvijo.
Dogodek je brezplačen , nanj se je potrebno prijaviti.


OGLEJTE SI LANSKOLETNO PODELITEV NAGRAD FENIKS

   Nagrado Feniks 2021 je prejelo podjetja 3 Projekt d.o.o., in sicer s projektom »Celovita optimizacija logističnih procesov« za podjetje Iskraemeco. 


 

KDO SO ZMAGOVALCI NAGRADE FENIKS 2004-2021

Fotogalerija