Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Dva projekta nagrade Feniks med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus 2023!

 

Združenje za management consulting, Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenija s ponosom sporoča, da ima Slovenija letos na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus, kar dve nominacije iz Slovenije . Oba nominiranca sta  tudi prejemnika nagrade Feniks! Nominiranje dveh projektov iz Slovenije med 12 nominiranci iz 11 držav po svetu je resnično prepoznavanje strokovnosti in kakovosti dela, ki se izvaja v Sloveniji.

Prvi nominiranec iz Slovenije: Inkubator d.o.o. Sežana s projektom Kreativni start-up program: Podjetniška šola za osebe z izgubo sluha za EBN (European Business and Innovation Centre Network), ki je tudi zmagal na nacionalnem tekmovanju za nagrado Feniks za najboljši svetovalni projekt leta 2022.

 Drugi nominiranec iz Slovenije: QUANTUM Consulting s.p. s projektom Nadgradnje vzdrževanja (PNV) v podjetju Salonit Anhovo d.d. v obdobju 2021-2022 za podjetje Salonit Anhovo, ki se je uvrstil med 3 nominirance na nacionalnem tekmovanju za nagrado Feniks za najboljši svetovalni projekt leta 2022.

 Ocenjevanje prispelih prijav za mednarodno nagrado Constantinus je potekalo celo poletje in v njej sta sodelovala tudi dva slovenska predstavnika.

 Glavno nagrado bodo podelili na slavnostni podelitvi Constantinus, ki bo letos potekala 12. oktobra 2023 v Amanu, Jordanija. Več informacij o tekmovanju Constantinus najdete tukaj >>

Čestitke  obema nominirancema in srečno v Amanu!

Kdo so bili letošnji nominiranci Feniks tukaj >>

Fotogalerija