Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Znani so nominiranci za nagrado FENIKS




Znani so nominiranci za nagrado FENIKS - za najboljši projekt s področja poslovnega svetovanja v letu 2023. Zmagovalno podjetje bo razglašeno na slavnostni podelitvi Nagrada Feniks, ki bo potekala v sredo, 17. aprila 2024, 10:00-12:00, v dvorani A na GZS.

 

 

Znani so nominiranci za nagrado Feniks za najboljši projekt s področja poslovnega svetovanja v letu 2023, ki jo podeljuje Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti (ZPSD) v okviru Gospodarske zbornice Slovenija. Nagrada vsako leto nagrajuje kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov v gospodarstvu.

 

Namen nagrade so odkrivanje najboljših projektov, spodbujanje dobre prakse in kakovosti ter promocija, saj uspešne projekte predstavlja širši strokovni javnosti in potencialnim naročnikom. Nagrada je tako hkrati tudi priložnost za odkrivanje in promoviranje kakovostnih in k rezultatom naročnikov usmerjenih projektov in svetovalcev. Zbornica nagrado Feniks že od leta 2004 podeljuje svojim članicam in ostalim gospodarskim družbam ali samostojnim podjetnikom s sedežem v Sloveniji, ki se ukvarjajo s svetovalno dejavnostjo.

 

Med ožji izbor treh nominirancev za nagrado Feniks 2023, ki so izpolnjevali vse razpisane pogoje, so se uvrstili: EKVILIB INŠTITUT, SIEMENS d.o.o. in VALIOR d.o.o..

 

Zmagovalno podjetje bo razglašeno na slavnostni podelitvi Nagrada Feniks, ki bo potekala v sredo, 17. aprila 2024, 10:00-12:00, v dvorani A na GZS. Izvajalec zmagovalnega projekta bo prejel kipec Feniks, sodelavci v projektu in naročnik projekta pa priznanje. Podelili bomo tudi posebno priznanje komisije za kakovosten projekt.

 

 

Kako je nastajal kipec Feniks:

Umetnost na pragu | Gimnazija Jožeta Plečnika Ljubljana (gjp.si)

Fotogalerija