Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Razpis za podelitev nagrade FENIKS za projekt leta 2023 na področju management consultinga

Razpis za podelitev nagrade FENIKS za projekt leta 2023 na področju management consultinga

Z nagrado Feniks v Združenju za management consulting Slovenije (ZMCS) pri GZS-Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti spodbujamo in promoviramo kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov. Prijave na razpis so že ZAPRTE!

Dvojna slovenska krona na Constantinus International Award 2023

Dvojna slovenska krona na Constantinus International Award 2023

Slovenija je včeraj zablestela na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus International Award 2023, ki jo podeljuje Mednarodni svet inštitutov za svetovanje v managementu. Prvo mesto je zasedel Inkubator d.o.o. Sežana, drugo mesto pa podjetje Quantum Consulting s.p. Oba prejemnika nagrade sta tudi prejemnika nagrade Feniks! Iskrene čestitke!

Dva projekta nagrade Feniks  med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus 2023!

Dva projekta nagrade Feniks med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus 2023!

Združenje za management consulting, Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenija s ponosom sporoča, da ima Slovenija letos na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus, kar dve nominacije iz Slovenije . Oba nominiranca sta tudi prejemnika nagrade Feniks! Nominiranje dveh projektov iz Slovenije med 12 nominiranci iz 11 držav po svetu je resnično prepoznavanje strokovnosti in kakovosti dela, ki se izvaja v Sloveniji.

Rezultati volitev v UO ZPSD

Rezultati volitev v UO ZPSD

Med 3. in 11. aprilom 2023 so potekale volitve za nove člane upravnega odbora. Z 12. aprilom smo dobili nov UO ZPSD.

Nagrada Feniks letos v Sežano

Nagrada Feniks letos v Sežano

Podjetniška šola za osebe z izgubo sluha Inkubatorja iz Sežane je letošnji prejemnik nagrade Feniks za najboljši svetovalni projekt leta 2022. Gre za prvo tovrstno šolo v Sloveniji in v Evropi, ki je prilagojena potrebam oseb z različno stopnjo izgube sluha. »Inkubator Sežana je skozi ta projekt potrdil rek, da je družba tako bogata, kolikor dobro skrbi za svoje najšibkejše,« so v obrazložitvi zapisali člani žirije.

Volitve za nove člane UO ZPSD

Volitve za nove člane UO ZPSD

Med 3. in 7. aprilom 2023 bodo potekale volitve za nove člane upravnega odbora ZPSD. Za novo sestavo smo prejeli 9 kandidatur. Spodaj objavljamo seznam prispelih kandidatur.

Znani letošnji nominiranci za Nagrado Feniks

Znani letošnji nominiranci za Nagrado Feniks

Znani so nominiranci nagrade Feniks 2022 - za najboljši projekt s področja poslovnega svetovanja. Zmagovalno podjetje bo razglašeno na dogodku Nagrada Feniks – Priložnost za trajnostni razvoj, ki bo 5. aprila potekal v prostorih GZS, dvorana A.

Razpis za podelitev nagrade Feniks za projekt leta 2022 na področju management consultinga - prijave odprte do 3.  3. 2023

Razpis za podelitev nagrade Feniks za projekt leta 2022 na področju management consultinga - prijave odprte do 3. 3. 2023

Z nagrado Feniks v Združenju za management consulting Slovenije (ZMCS) pri GZS-Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti spodbujamo in promoviramo kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov. Prijave smo podaljšali do 3. 3. 2023, nagrado Feniks pa bomo podelili na svečani podelitvi.

ZPSD članarina za leto 2023

ZPSD članarina za leto 2023

Upravni odbor Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti (ZPSD) je na svoji 16. redni seji dne 29.9.2022 obravnaval finančni načrt za leto 2023 in predlog podražitve članarin.

Zmagovalec nagrade Feniks med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus

Zmagovalec nagrade Feniks med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus

Med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus se je med finaliste uvrstilo tudi slovensko podjetje 3 Projekt d.o.o., in sicer s projektom »Celovita optimizacija logističnih procesov« za podjetje Iskrameco, s katerim so zmagali na nagradi Feniks - za projekt leta 2021, ki jo vsako leto podeljuje Zbornica za poslovne in storitvene dejavnosti pri GZS.