Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Nagrada Feniks v roke Siemensu

Nagrada Feniks v roke Siemensu

Danes je bil razglašen prejemnik nagrade Feniks, ki jo vsako leto podeljuje Združenje za management consulting GZS - Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti. Feniks je prejelo podjetje Siemens za projekt Digitalizacija industrije insektne bio-konverzije za prihodnjo proizvodnjo hrane in večjo trajnost.

Spoznajmo se!

Spoznajmo se!

Spoštovani člani, želimo si, da bi se MED SEBOJ BOLJE SPOZNALI. To nam lahko omogoči tudi kakšno dobrodošlo povezovanje in sodelovanje, pojavljajo se namreč vprašanja kolegov po komplementarnih storitvah.

Podelitev nagrade Feniks - 17. april 2024

Podelitev nagrade Feniks - 17. april 2024

Znani so nominiranci za nagrado Feniks za najboljši projekt s področja poslovnega svetovanja v letu 2023, ki jo podeljuje Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti (ZPSD) v okviru Gospodarske zbornice Slovenija. Nagrada vsako leto nagrajuje kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov v gospodarstvu.

Znani so nominiranci za nagrado FENIKS

Znani so nominiranci za nagrado FENIKS

Znani so nominiranci za nagrado FENIKS - za najboljši projekt s področja poslovnega svetovanja v letu 2023. Med ožji izbor treh nominirancev za nagrado Feniks 2023, ki so izpolnjevali vse razpisane pogoje, so se uvrstili: EKVILIB INŠTITUT, SIEMENS d.o.o. in VALIOR d.o.o.. Nagrado Feniks bomo podelili 17. aprila 2024

Razpis za podelitev nagrade FENIKS za projekt leta 2023 na področju management consultinga

Razpis za podelitev nagrade FENIKS za projekt leta 2023 na področju management consultinga

Z nagrado Feniks v Združenju za management consulting Slovenije (ZMCS) pri GZS-Zbornici poslovno storitvenih dejavnosti spodbujamo in promoviramo kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov. Prijave na razpis so že ZAPRTE!

Dvojna slovenska krona na Constantinus International Award 2023

Dvojna slovenska krona na Constantinus International Award 2023

Slovenija je včeraj zablestela na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus International Award 2023, ki jo podeljuje Mednarodni svet inštitutov za svetovanje v managementu. Prvo mesto je zasedel Inkubator d.o.o. Sežana, drugo mesto pa podjetje Quantum Consulting s.p. Oba prejemnika nagrade sta tudi prejemnika nagrade Feniks! Iskrene čestitke!

Dva projekta nagrade Feniks  med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus 2023!

Dva projekta nagrade Feniks med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus 2023!

Združenje za management consulting, Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenija s ponosom sporoča, da ima Slovenija letos na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus, kar dve nominacije iz Slovenije . Oba nominiranca sta tudi prejemnika nagrade Feniks! Nominiranje dveh projektov iz Slovenije med 12 nominiranci iz 11 držav po svetu je resnično prepoznavanje strokovnosti in kakovosti dela, ki se izvaja v Sloveniji.

Rezultati volitev v UO ZPSD

Rezultati volitev v UO ZPSD

Med 3. in 11. aprilom 2023 so potekale volitve za nove člane upravnega odbora. Z 12. aprilom smo dobili nov UO ZPSD.

Nagrada Feniks letos v Sežano

Nagrada Feniks letos v Sežano

Podjetniška šola za osebe z izgubo sluha Inkubatorja iz Sežane je letošnji prejemnik nagrade Feniks za najboljši svetovalni projekt leta 2022. Gre za prvo tovrstno šolo v Sloveniji in v Evropi, ki je prilagojena potrebam oseb z različno stopnjo izgube sluha. »Inkubator Sežana je skozi ta projekt potrdil rek, da je družba tako bogata, kolikor dobro skrbi za svoje najšibkejše,« so v obrazložitvi zapisali člani žirije.

Volitve za nove člane UO ZPSD

Volitve za nove člane UO ZPSD

Med 3. in 7. aprilom 2023 bodo potekale volitve za nove člane upravnega odbora ZPSD. Za novo sestavo smo prejeli 9 kandidatur. Spodaj objavljamo seznam prispelih kandidatur.