Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: Javni razpis za razvojne centre Slovenskega gospodarstva - oblikovanje »Razvojnega centra Lesarstvo«

Spoštovani

Ministrstvo za gospodarstvo Vlade Republike Slovenije je 30.07.2010 objavilo JAVNI RAZPIS ZA PRIDOBITEV SREDSTEV EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ – ESRR - RAZVOJNI CENTRI SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA. Objava razpisa je dosegljiva na spletni strani http://www.mg.gov.si/si/javna_narocila_razpisi_povabila_pozivi/javni_razpisi/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=878

Lesarstvo je z omenjenim razpisom dobilo izredno priložnost za vzpostavitev razvojne infrastrukture, saj je med prioritetnimi sektorji razpisa tudi "Lesno predelovalna industrija".

Usklajeno akcijo za pripravo vloge na omenjeni razpis vodi ILTRA d.o.o. ob podpori APR d.o.o. ter GZS-ZLPI , GZS-ZG in GZS-ZPPPI.

Glede na zahtevnost razpisa je dogovorjeno, da povabimo predstavnike vseh zainteresiranih, razvojno usmerjenih podjetij s področij gozdarstva, lesarstva in papirništva ter s temi panogami povezanih podjetij, da se udeležite predstavitve osnutka organizacijske in vsebinske strukture »Razvojnega centra Lesarstvo«.

 V tem kontekstu objavljamo osnovni koncept »Razvojnega centra Lesarstvo«, ter Izjavo o zaupnosti, s katero se lahko formalno vključite v nastajajoči konzorcij.  Ko na ILTRA prejmejo podpisano Izjavo, vam bodo poslali podrobno shemo predloga projekta. Koncept RC najdete v priponki.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja kontaktirajte dr. Črtomirja Tavzesa, Direktorja Inštituta za lesarstvo in trajnostni razvoj, po e-pošti: crtomir.tavzes@iltra.si

Lep pozdrav


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.