Novice


Arhiv: Natečaj za nagrado OKOLJSKI TRAJNOSTNI MENEDŽER LETA 2023

Spoštovani člani in članice ZPPPI!

 

V Sloveniji okoljski menedžerji v večjih, odgovornih družbah delujejo že vrsto let. Z leti se njihova vloga veča ter postaja bolj in bolj zahtevna. Odločilni so pri prepoznavanju okoljskih vidikov in tveganj poslovanja, merijo okoljsko učinkovitost in redno spremljajo kazalnike, opravljajo operativne naloge iz varstva okolja, nastopajo v upravnih postopkih pridobivanja okoljevarstvenih soglasij in dovoljenj, inšpekcijskih zadevah, presojah s strani certifikacijskih hiš, kupcev, dobaviteljev...

Ker že vsa leta spremljamo razvoj tega poklica, smo se odločili, da temu damo tudi širši glas in pomen.
Vljudno vabimo, da preko spodnjega vprašalnika izrazite svoj interes za sodelovanje v natečaju za nagrado OKOLJSKI TRAJNOSTNI MENEDŽER LETA 2023, ki jo Gospodarska zbornica Slovenije, Služba za okolje, podnebje in energijo, podeljuje letos prvič.

Slavnostna podelitev nagrade bo potekala na tradicionalni strokovni konferenci, Okoljskem dnevu gospodarstva, na Brdu pri Kranju, 31. maja letos. Verjamemo, da bomo na takšen način pripomogli k prepoznavi in povečanju veljave okoljskih trajnostnih menedžerjev.

Vprašalnik, ki bo na voljo do petka, 5. maja 2023, lahko izpolnite v več korakih. Da prejmete vstopno kodo, ki jo potrebujete za izpolnjevanje vprašalnika, pišite na okoljskimenedzer@gzs.si.

Prijavite se!


Povezava na vprašalnik

Fotogalerija